Legenda spune că orice cuplu va trăi o dragoste veșnică după o noapte în căsuța de Crăciun

Publicat pe 19.12.2019 la 16:30 Actualizat pe 19.12.2019 la 16:34

Există o legenfă care spune că orice cuplu va avea dragoste veșnică după o noapte în căsuța de Crăciun. Există, însă, și oameni care nu cred deloc în această legendă.

Există o legenfă care spune că orice cuplu va avea dragoste veșnică după o noapte în căsuța de Crăciun. Există, însă, și oameni care nu cred deloc în această legendă. Iar una dintre aceste persoane este Lacey Quinn, pe care o veți cunoaște sâmbătă, la Happy Channel, de la ora 20.00, în filmul ”O poveste de Crăciun” (”The Christmas Cottage”).

Înainte de a se mărita, Ava își invită prietenii să petreacă o vacanță în legendara căsuță de Crăciun. Printre ei se află și Lacey, care este domnișoara de onoare a viitoarei mirese. Sarcina ei este de a decora cabana. Un alt invitat este și Ean Callahan, fratele miresei. Și el a primit aceeași sarcină ca Lacey.

Dacă legenda se va dovedi a fi adevărată, dacă între domnișoara de onoare și fratele miresei se va lega o iubire veșnică, rămâne să aflați sâmbătă, de la ora 20.00, urmărind filmul ”O poveste de Crăciun” (”The Christmas Cottage”), difuzat de Happy Channel de la ora 20.00.

În articolul

Legenda spune că orice cuplu va trăi o dragoste veșnică după o noapte în căsuța de Crăciun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură