”M-a descurajat... la început”, spune Paul Dano, despre personajul său din serialul ”Război și pace”

Publicat pe 14.01.2020 la 16:00 Actualizat pe 14.01.2020 la 16:10

Pe Paul Dano îl puteți urmări în serialul ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl difuzează duminica, de la ora 20.00.

Actorul Paul Dano este cel care dă viață perosnajului Pierre Bezukhov din serialul ”Război și pace”, difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Întrebat de jurnaliștii de la BBC One cum i se pare personajul său, actorul a mărturisit sincer: ”M-a descurajat… la început. Și asta pentru că este genul de om care trece repede de la o extremă la alta, un om care are multe suișuri, dar și coborâșuri în viață. Este o uriașă provocare, însă, odată ce am început să intru în pielea lui, am început să iubesc rolul”.

Pe Paul Dano îl puteți urmări în serialul ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl difuzează duminica, de la ora 20.00.

Despre serialul ”Război și pace”

Regizat de Tom Harper, serialul britanic ”Război și pace” a fost filmat în Rusia, Lituania şi în Letonia. Presa și criticii de film din Marea Britanie au apreciat că această serie, realizată în 2016, reprezintă o adaptare a romanului lui Tolstoi cu o viziune mai modernă decât cea din 1976. Serialul păstrează linia acțiunii din romanul lui Lev Tolstoi, dar are un final neașteptat, diferit de cel imaginat de scriitorul rus.

„Război și Pace” urmărește povestea a trei tineri din familii nobile, o poveste ce începe în Imperiul Rus, în 1805. Pierre (Paul Dano), un tânăr cu suflet bun, dar incomod, este fiul nelegitim al celui mai bogat om din Rusia. Visul său este acela de a schimba lumea în bine. Natasha (Lili James) este o tânără superbă care caută dragostea adevărată. Iar chipeșul Andrei (James Norton) se declară enervat de superficialitatea societății în care trăiește.

În același timp, armata franceză, aflată sub comanda lui lui Napoleon, este tot mai aproape de granițele Rusiei. Nikolai (Jack Lowden), fratele mai mare al Natashei, se alătură Armatei Imperiale Ruse și se maturizează în timpul războiului împotriva lui Napoleon. Încă din copilărie, el o iubește pe verișoara sa, Sonya (Aisling Loftus), pe care visează să o aibă ca soție. Doar că părinții lui se opun și țin cu tot dinadinsul să îl însoare fie cu bogata, dar superficiala, Julie Karagina, fie cu Marya Bolkonskaya (Jessie Buckley).

Povestea se încheie în 1812, după ce invazia lui Napoleon în Rusia a eșuat. Familiile din centrul poveștii au suferit, au pierdut oameni dragi, dar cei rămași au trecut prin transformări majore.

Din distribuție:

Foto: BBC

În articolul

”M-a descurajat... la început”, spune Paul Dano, despre personajul său din serialul ”Război și pace”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x