”Mama mea a fost menajeră”, a mărturisit Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”

Publicat pe 22.03.2019 la 10:13 Actualizat pe 16.04.2019 la 14:58

Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama gravidă”, a mărturisit, într-un interviu, că tatăl ei este unul dintre oamenii care au încurajat-o să fie ambițioasă și să lupte pentru idealurile ei.

S-a născut într-o familie modestă, dar asta nu a oprit-o să viseze și să își dorească să strălucească precum o stea. Și a reușit, cu multă muncă și ambiție! Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”, a mărturisit, într-un interviu, că tatăl ei este unul dintre oamenii care au încurajat-o să fie ambițioasă și să lupte pentru idealurile ei.

Am avut mereu visuri mărețe. Nu mi-am dorit să rămân în anumite tipare și să le perpetuez. Mama mea a fost menajeră. Pe cale de consecință, ar fi trebuit să fiu și eu menajeră, nu? Dar eu am luptat pentru visurile mele și așa am ajuns unde sunt”, a declarat actrița.

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări la Happy Channel în comedia ”Jane, mama virgină”, difuzată de luni până joi, de la ora 22.00, în premieră în România.

Despre serialul ”Jane, mama gravidă”:

Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate ”Jane, mama virgină”, serial difuzat în peste 20 de țări și care are în palmares peste 62 de nominalizări și premii, printre care, un Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rolul principal.

Viața unei pioase și harnice femei latino este dată peste cap când aceasta află în timpul unei vizite la medic că a fost inseminată artificial din întâmplare. Jane Gloriana Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami. Ea a decis să rămână virgină până în noaptea nunții. Jane este și o tânără pioasă, cu frica lui Dumnezeu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care alege să respecta porunca Domnului și să nu facă dragoste cu un bărbat înainte de a se mărita. Viața ei este dată peste cap când află că a fost însemniată artificial… din greșeală chiar de medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). Tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), fratele Luisei.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, tatăl copilului din pântecele lui Jane este un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, dar și... însuși şeful ei. Șef care este și însurat, pe deasupra. Doar că el și soția lui, Petra, nu pot concepe un copil. Pentru că își dorește enorm un copil, Rafael face o mutare ce îi șochează pe mulți: decide să divorțeze de Petra și să își asume rolul de tată, dar și pe acela de soț al lui Jane. Doar că Jane era deja logodită când s-a produs înseminarea artificială accidentală.

În articolul

”Mama mea a fost menajeră”, a mărturisit Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp