Mehmet Ozan Dolunay, frumușelul din ”Elita Societății”, specializat în Inginerie Mecanică

Publicat pe 16.06.2017 la 15:22 Actualizat pe 16.06.2017 la 16:02

”Elita societatii”, in exclusivitate in România, de luni până vineri, de la 20.00, la Happy!

Serialul ”Elita Sociețății” (aka High Society/Yuksek Sosyete) este unul dintre cele mai de succes seriale turcești. De Marți, 20 iunie, el se difuzează la Happy Channel, în exclusivitate în România, de luni până vineri, de la 20.00.

În vârstă de 25 de ani, Mehmet Ozan Dolunay va da viață personaului Mert, un tânăr ce provine dintr-o familie bogată.

Născut în Istanbul pe 17.02.1991, acesta s-a făcut remarcat în mai multe proiecte de televiziune, printre care serialul ”Elita Societății”. Este absolvent de Universitate - Departamentului de Inginerie Mecanică, însă a ales să meargă pe calea actoriei.

Despre Mehmet Ozan Dolunay


”Elita Societății” prezintă două lumi total opuse: pe cea a bogaților și pe cea a săracilor. Puteți vedea cum arată viața celor din înalta societate, cum îmbină ei succesul cu dragostea. Dar, totodată, aflați și care sunt sacrificiile pe care cei din această clasă sunt nevoiti să le facă pentru a aparține acestei lumi.

Serialul prezintă povestea lui Kerem (interpetat de Engin Öztürk), care provine dintr-o familie de oameni săraci. Părinții lui lucrează la o familie de bogați: tatăl lui este grădinar, iar mama bucătăreasă. Kerem crește alături de nepotul bogătașilor, Mert (interpretat de Mehmet Ozan Dolunay), iar cei doi ajung buni prieteni. Într-o bună zi, Kerem realizează că, de fapt, el nu este văzut ca un prieten adevărat, ci ca acel băiat bun la toate care îl salvează de fiecare dată pe nepotul bogătașilor. Astfel, el își dorește să nu mai fie astfel privit, ci să devină propriul patron, să aibă propria afacere, în afara Istanbuluilui.

Dorința sa prinde contur în momentul în care bunica bogată a lui Mert decide ca nepotul ei să preia frâiele unuia dintre magazinele familiei, ca ”antrenament” pentru momentul în care va conduce întreaga afacere a familiei. Însă, Mert îi face o propunere neobișnuită lui Kerem: să facă schimb de identități. Astfel, preț de o lună, Kerem se va da drept Mert și va conduce magazinul Olivia în locul lui. Cei doi cad la înțelegere, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Pe de altă parte, serialul prezintă și povestea lui Cansu (interpretată de Hazar Erguclu), fata cea mică a unei familii bogate din înalta societate. Cansu, deși are tot ce își poate dori cineva, nu este deloc fericită. Asta pentru că simte că familia ei nu o iubește, mai ales că mama ei îi tot spune că este un copil care îi aduce doar ghinion. Într-o zi, întâlnește o ghicitoare care îi spune că va găsi adevărata iubire dacă va putea citi semnele. Într-o bună zi, Cansu ajunge la magazinul Olivia, unde se angajează ca simplă vânzătoare. Își ascunde adevărata identitate, sperând că, astfel, va găsi adevărata iubire.

Abia acum lucrurile se complică: Kerem crede că frumoasa Cansu este o fată săracă, de care se îndrăgostește. Casnu crede că șeful ei, Kerem, este un bărbat bogat, de care și ea începe să se îndrăgostească. Ece, prietenalui Cansu se îndrăgostește de Kerem, iar adevăratul bogătaș, Mert, se înamorează de Ece. Complicate sunt ițele iubirii, nu?

Distribuție:

Engin Öztürk în rolul lui Kerem Özkan Hazar Ergüçlü - Cansu Koran
Meriç Aral - Ece
Ozan Dolunay - Mert
Zuhal Olcay - Süreyya Koran
Nihat Altinkaya - Levent Karatay
Hakkı Ergök - Metin Koran
Aliye Uzunatağan -Bedia
Taner Barlas -Yılmaz Özkan
Hülya Gülşen Irmak -Ayşen Özkan
Ceyda Tepeliler -Işıl
Gülşah Çomoğlu -Begüm Koran
Özgün Çoban -Can Koran
Yasin Çam - Ercan
Aybike Turan -Şirin
Seren Deniz Yalçın -Sude Goksu

În articolul

Mehmet Ozan Dolunay, frumușelul din ”Elita Societății”, specializat în Inginerie Mecanică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x