Nu rata filmul de weekend la Happy Channel! Sâmbătă, de la ora 20:00, ai “Regatul inimii mele”

Publicat pe 16.02.2021 la 18:30 Actualizat pe 16.02.2021 la 19:02

Weekendul aduce surprinze noi pentru telespectatorii Happy Channel. Cu toții avem nevoie uneori de o pauză, în care să respirăm, să introspectăm și să ne punem gândurile în oridine. Filmul de sâmbătă e pentru detașarea de cotidian și reconectarea cu tine însuți, ai “Regatul inimii mele”, de la 20:00, pe Happy Channel!

James Brolin în rolul lui Hank în filmul Regatul inimii mele

TV Happy

„Regatul inimii mele”, sâmbătă, de la 20:00, pe Happy Channel!

Povestea filmului de weekend

Kelly și tatăl ei, Hank, primesc vești că a moștenit o moșie într-o altă țară. La sosirea lor, este șocat să descopere că nu numai că a moștenit moșia, ci și un regat, conform imdb.

“Regatul inimii mele” (Royal Hearts) este un film de dragoste american realizat pentru televiziune în 2018 , cu James Brolin (care a regizat și filmul), Cindy Busby și Andrew Cooper . A fost difuzat inițial pe 24 februarie 2018 pe Canalul Hallmark, fiind o producție originală.

După moarte soției sale, Hank Pavlik (James Brolin), un bărbat înalt și încăpățânat, își dedică tot restul vieții fermei din Montana pe care o deține. Viața acestuia este pe cale să se schimbe, devenind ceva mai interesantă. Fiica lui Hank, Kelly Pavlik (Cindy Busby), o romantică incurabilă, se întâlnește cu Grimsby (Howard Crossley), un avocat reținut. Kelly are nevoie de serviciile lui Grimsby pentru a finaliza demersul legat pentru o proprietate pe care a moștenit-o. Cei trei sunt nevoiți să călătorească în Merania, unde se află propietatea. Tânară își convinge tatăl să călărească, sperând că plecarea de la fermă îi va face bine lui Hank.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Merania se dovește a fi un loc de basm cu munți înalți cu vârfuri înzăpezite, castele uimitoare și lacruri cristaline. Ajunși la propietatea moștenită, Hank constată că proprietatea propriu-zisă este de fapt un castel, care vine la pachet și cu rangul de „rege”. Sceptic din fire, Hank nu vrea să aibă nicio legătură cu titlul dobândit odată cu proprietatea din Merania. Cu toate acestea Kelly îi amintește tatălui ei importanța familiei și faptul că locuitorii din Merania au nevoie de un conducător care să-i apere de amenințarea țării vecine, Angosia.

Între timp Kelly prezintă interes pentru un localnic pe nume Alex (Andrew Cooper). Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp la moșie, iar între Kelly și Alex se leagă o frumoasă poveste de dragoste. Când frumoasa Kelly îi este prezentată regelui Nikolas al Angosiei, un bărbat care este obișnuit să obțină tot ce își dorește, lucrurile se complică.

Nu rata filmul de weekend „Regatul inimii mele”, sâmbătă, de la 20:00, pe Happy Channel!

Citește și: Filmul de weekend: Podurile din Madison County Filmul de weekend: Livada cu speranță (Harvest Love)

În articolul

Nu rata filmul de weekend la Happy Channel! Sâmbătă, de la ora 20:00, ai “Regatul inimii mele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x