O actriță din ”Mr Selfridge” a pățit-o urât! I-au FURAT geanta când își ridica PREMIUL EMMY

Publicat pe 27.10.2016 la 17:22 Actualizat pe 30.10.2016 la 13:10

Amanda Abbington, actrita care o interpreteaza pe Ms. Mardle in ”Mr Selfridge”, a avut parte de un incident nedorit in timpul decernarii premiilor Emmy de anul acesta.

Foto: hepta.ro

Amanda Abbington, actrița care o interpretează pe Ms. Mardle în ”Mr Selfridge”, a avut parte de un incident nedorit în timpul decernării premiilor Emmy de anul acesta.

Actrița a urcat pe scenă pentru a primi statueta pentru ''Cel mai bun film de televiziune'', acordat filmului ''Sherlock: the Abominable Bride”. La revenirea la masa ei, actrița a avut parte de un șoc. Geanta ei a fost sustrasă, nu se știe de cine.
Ea a povestit pe pagina sa de Twitter ce i s-a întâmplat în timpul ceremoniei ce a avut loc, luna trecută, la Microsoft Theatre, în Los Angeles.

"Am fost să ne ridicăm premiul și când am revenit, am observat că mi-a fost subtilizată geanta. Ce să zic, frumos lucrat! Aveam în ea telefonul și permisul de conducere”.

Unul dintre fanii ei a sugerat că, poate, nu a fost vorba de furt și că este posibil ca geanta să fi căzut și să fi fost luată de cineva și predată la recepție.

Exclus. Am stat până au plecat absolut toți de la eveniment. Nimeni nu a văzut nimic, nimeni nu a predat nimic”, a răspun actrița.

Serialul ”Mr. Selfridge” va fi difuzat, în PREMIERĂ în România, la Happy Channel. Este povestea reală a lui Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s.

Serialul descrie, pe lângă povestea afacerii de succes, și viața de familie a personajului. Așa aflăm despre mariajul aproape destrămat, despre amantele și gustul pentru jocurile de noroc.
Veți fi, cu siguranță, cuceriți de costumele, accesoriile și decorurile de epocă. Rochii cu decolteuri înalte, multe dantele și broșe strălucitoare, umbrelele delicate, bastoane soficticate, pipe fel de fel, pălării Belle Epoque, cu pene, flori, funde și panglici.

Jeremy Piven este cel care îl interpretează pe Harry Selfridge. Serialul a fost nominalizat, în 2013, la premiile Emmy, pentru coloana sonoră.
Din distribuție mai fac parte: Ron Cook (Mr. Crabb), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Amanda Abbington (Miss Mardle), Samuel West (Frank Edwards).

Serialul ”Mr. Selfridge” va avea premiera în Romania, pe 6 noiembrie. De la 20:00 ai trei episoade din producția ce a cucerit milioane de telespectatori din Marea Britanie.

În articolul

O actriță din ”Mr Selfridge” a pățit-o urât! I-au FURAT geanta când își ridica PREMIUL EMMY

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x