Începând din 8 august, serialul turcesc poate fi urmărit în fiecare zi, de la ora 16.00. “Prizoniera Dragostei” revine la Happy Channel

Publicat pe 08.08.2017 la 12:04 Actualizat pe 08.08.2017 la 12:14

Telespectatorii ii vor putea urmari pe Tolgahan Sayişman (35 de ani) si Amine Gülşe (24 de ani), de luni pana duminica, de la ora 16.00.

Tolgahan Sayişman (35 de ani) şi Amine Gülşe (24 de ani) revin, începând din 8 august, la Happy Channel în serialul turcesc de mare succes – “Prizoniera Dragostei”. Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei doi actori, de luni până duminică, de la ora 16.00.

Desemnată Miss Turcia, în urmă cu trei ani, Amine Gülşe s-a făcut repede remarcată grație frumuseții sale. Pentru ea, “Prizoniera Dragostei” a reprezentat prima experiență actoricească, însă cu toate astea, tânăra s-a descurcat de minune la filmări. Ea îl are ca partener pe cel mai râvnit burlac al Turciei, Tolgahan Sayişman (Yiğit), care a început să joace încă din 2006.

Frumoși, celebri și apreciați de public, cei doi protagoniști se întorc la Happy Channel cu unul dintre cele mai iubite seriale turcești.

Primul sezon din „Prizoniera Dragostei” va începe, marți (8 august), și se va difuza de luni până duminică, de la ora 16.00, la ora 17.00.
Serialul se concentrează pe povestea celor doi actori principali, Tolgahan și Amine, care trebuie să treacă peste piedicile tuturor pentru a se bucura de dragostea lor.

Tolgahan este Yiğit Kozan, un afacerist de succes. El a pornit de jos și a reușit să-și construiască un adevărat imperiu financiar. S-a căsătorit de conveniență, într-o conjunctură care ținea exclusiv de presiuni familiale. Pentru el, căsătoria e doar un parteneriat și atât.

Amine Gulse o interpretează pe frumoasa Nur. După ce tatăl ei se îmbolnăvește, aceasta rămâne în grija unei mătuși. La un moment dat, Nur și Yiğit se întâlnesc, iar între ei se naște o mare iubire. Protagoniștii vor trebui însă să lupte să treacă peste intrigile celorlalți pentru a-și salva relația.

Realizată în 2015, “Prizoniera Dragostei” are toate ingredientele unei producții de succes, fiind difuzată de luni până duminică, de la ora 16.00, la Happy Channel.

În articolul

Începând din 8 august, serialul turcesc poate fi urmărit în fiecare zi, de la ora 16.00. “Prizoniera Dragostei” revine la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x