Protagonista din ”Inima orașului” a câștigat Oscarul Modei. Faceți cunoștință cu Leyla Lydia Tuğutlu

Publicat pe 13.03.2018 la 14:31 Actualizat pe 26.03.2018 la 13:54

Pe Leyla o poți urmări la Happy Channel în serialul ”Inima Orașului” în rolul lui Derin.

Foto: emreyunusoglu.com

Leyla Lydia Tugutlu este partenera frumușelului Kerem Bursin, protagonistul din ”Inima orașului”. În serialul turcesc, nu în realitate. Deținătoarea titului de Miss Tucia se mai mândrește cu un titlu mult râvnit: ea a primit un Oscar al Modei.

Născută la 29 octombrie 1989, în Germania (tată ei este turc, iar mama de origine germană), Leyla Lydia Tuğutlu este nu doar una dintre actrițele tinere talentate din Turcia. Ea este și un model apreciat. În 2008, ea a primit titlul de Miss Turcia și a reprezentat această țară la concursul mondial de frumusețe, Miss World, ce a avut loc la Johannesburg, South Africa. În 2005, Leyla a primit titlul de Cel mai Promițător Model din Turcia, iar un an mai târziu a reprezentat Turcia la Miss Tourism Queen International, în China. În 2007, actrița din serialul turcesc ”Inima orașului”, a primit Oscarul Modei din partea renumitului canal de modă TV Fashion.

În copilările, Leyla Lydia Tugutlu a luat cursuri de vioară și de pian, iar după ce a termina liceul, a urmat cursurile Conservatorului. În același timp, ea studiază Limba și Literatura germană la Universitatea din Istanbul. Lydia renunță la Conservator pentru a se dedica modelingului.

Pe Leyla o poți urmări la Happy Channel în rolul lui Derin în ”Inima Orașului”, unul dintre cele mai tari seriale turcești ale momentului.

Lansat în Turcia în 2017, ”Inima Orașului” (”Heart of the City” / ”Bu Şehir Arkandan Gelecek”) este unul dintre cele mai noi seriale turcești ce este difuzat, în premieră în România, la Happy Channel, de luni până joi, de la 21.00.

La vârsta de patru ani, Ali (Kerem Bürsin) asistă la moartea propriei mame, iar tragedia îi marchează viața. După nenorocirea petrecută, Ali ajunge în grija lui Rauf (Osman Alkas) și crește convins că tatăl lui a fost cel care a omorât-o pe femeia care i-a dat viața. Tânărul își trăiește viața pe mare, alături de Rauf, la bordul unui vapor care transportă marfă. Ani mai târziu, el revine în Istanbul, orașul în care I-a fost ucisă mama, iar atunci o întâlnește pe Derin Mirkelamoglu (Leyla Lydia Tugutlu), o tânără frumoasă care provine dintr-o familie bogată. Aceasta iubește dansul și visează să devină balerină, însă aspirațiile sale nu sunt întotdeauna în concordanță cu voința părinților ei. Deși, urmează să se căsătorească cu Yigit (Ali Yorenc), viața lui Derin se va schimba total după ce îl va cunoaște pe Ali. Totodată, întoarcerea în Istanbul îl aduce pe Ali aproape de tatăl său - Sahin (Gurkan Uygun), fost campion de box, și îl poate ajuta să descopere adevărul despre moartea mamei sale. “Inima orașului”, de luni până joi, de la ora 21.00, în premieră și în exclusivitate la Happy Channel! Intră în poveștile Happy!

În articolul

Protagonista din ”Inima orașului” a câștigat Oscarul Modei. Faceți cunoștință cu Leyla Lydia Tuğutlu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x