Reprezentantul Turciei la ”Best Model Of The World” joacă în serialul ”Cennet”

Publicat pe 18.02.2019 la 13:58 Actualizat pe 18.02.2019 la 14:02

A fost ales Modelul Anului și a ajuns să reprezinte Turcia la cel mai mare concurs din lume: ”Best Model Of The World”. Acum, îl vedeți la Happy Channel, în serialul ”Cennet”.

Înainte de a deveni actor, a fost fotomodel. Frumusețea lui i-a adus nu doar numeroase reclame și prezentări de modă, ci și un titlul mult râvnit de orice fotomodel. În 2011 a fost ales Modelul Anului și a ajuns să reprezinte Turcia la cel mai mare concurs din lume: ”Best Model Of The World”. Este vorba despre frumușelul Berk Atan, cel care îl interpretează pe Selim în serialul turcesc ”Cennet”, difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

Despre ”Cennet”:

Serialul spune povestea tinerei Cennet (Almila Ada), o tânără frumoasă care a fost abandonată de mama ei, Cahide. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că visează să se mărite cu un bărbat bogat, iar copilul… i-ar sta în cale. Își schimbă numele în Arzu (Esra Ronabar). Devine femeie de afaceri de succes. Ea mai aduce pe lume o fată, pe care o botează Melisa (Zehra Yılmaz). Bineînțeles, nu suflă o vorbă despre celălalt copil și despre trecutul ei adevărat.

Cennet este crescută de bunica ei, Mukaddes Yılmaz (Güler Ökten) și ajunge studentă la Arhitectură. Soarta face ca în aceeași clasă cu ea să fie și Melisa, sora ei. Însă, fetele nu știu de legătura asta dintre ele. Cele două devin prietene și, în ziua absolvirii facultății, Melisa îi face cunoștință lui Cennet cu iubitul ei, Selim Arisoy (Berk Atan), dar și cu mama ei, Arzu. Cennet și Selim s-au întâlnit prima oară, de fapt, înainte de ceremonia de absolvire, când bărbatul a fost la un pas de a o lovi cu mașina pe Cennet. Cei doi se plac de la prima vedere.

După absolvire, familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant. Aici, ei sunt serviți chiar Cennet, care lucra ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel, Cennet devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Invidioasă, Melisa i destăinuie mamei sale că Selim e posibil să se fi îndrăgostit de Cennet. După ce îi analizează pe cei doi, Arzu ajunge la concluzia că Melisa are dreptate, așa că se gândește să îi propună lui Cennet o schimbare. Doar că, atunci când se duce să îi propună acest lucru, Arzu face o descoperire șocantă. Observă că, pe umărul drept, Cennet are același semn din naștere pe care îl are și femeia. Astfel, ea își recunoaște fiica abandonată. Va încerca femeia să recupereze timpul petrecut departe de prima ei fiică? Nu, nicidecum, dimpotrivă, Arzu plănuiește s-o elimine pe Cennet, ca să nu afle nimeni adevărul despre cine a fost ea și ce a făcut.

Distribuția:

• Esra Ronabar în rolul Arzu Soyer
• Berk Atan - Selim Arısoy
• Almila Ada - Cennet Yılmaz
• Yusuf Akgün - Orhan Soyer
• Zehra Yılmaz - Melisa Soyer
• Şencan Güleryüz - Cengiz Arısoy
• Hazım Körmükçü - Mahir Soyer
• Ebru Nil Aydın - Sema Soyer
• Süeda Çil - Suna Gürsu
• Çiçek Acar - Nilgün Arısoy
• Oktay Çubuk - Ömer Gürsu
• Güler Ökten - Mukaddes Yılmaz

În articolul

Reprezentantul Turciei la ”Best Model Of The World” joacă în serialul ”Cennet”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x