Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

Publicat pe 13.03.2020 la 13:05 Actualizat pe 15.03.2020 la 11:19

Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Ruth Wilson

Pinterest.com

Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Hai să o cunoaștem mai bine pe Ruth Wilson!

Ruth Wilson, în vârstă de 38 de ani, s-a născut în Middlesex în ianuarie 1982. Și-a început cariera în postura de model. Pasionată de trecut, eroi și legende, actrița a studiat istoria la Universitatea din Nottingham și a absolvit în 2003. A participat apoi la London Academy of Music and Drama (LAMDA), absolvind în 2005.Locuind aproape de Shepparton Studios, i-a fost ușor să găsească o rampă de lansare în actorie.

Ca actriță, Ruth are ceva aparte. Sprâncenele arcuite și buzele încrețite sunt atuurile ei: "Îmi amintesc câteva comentarii despre buzele mele când eram mai tânără. Este o trăsătură de familie, iar vărul meu are buze similare’’.

Ruth Wilson și o carieră strălucitoare

A jucat în ‘’Suburban Shootdown’’ alături de Tom Hiddleston în 2006. În același an, a dat lovitura cu rolul din ‘’Jane Eyre’’. Frumoasa actriță a fost apreciată pentru o interpretare de excepție. Pentru portretizarea eroinei, a fost nominalizată la Premiul Bafta, Globul de Aur și Satelitul.

A impresionat și cu rolul lui Alison Bailey în ‘’The Affair’’, pentru care a câștigat Globul de Aur la categoria ’’cea mai bună actriță’’.

Dar cum rămâne cu viața personală?

În prezent, Ruth este singură, după ce a a avut relații cu Jude Law (2012-2014) și Jake Gyllenhaal (2015).

Vedeta nu se simte descumpănită: "Mama mea a avut patru copii când avea vârsta pe care o am eu acum și toți frații mei au imitat modelul căsătoriei părinților mei - au copii și sunt la casele lor ... Uneori mă gândesc, Doamne, chiar aș vrea să am copii, iar apoi îmi spun: în niciun caz ... Viața își va continua drumul și trebuie să crezi că fiecare lucru se întâmplă cu un motiv. Sunt fericită așa cum sunt în acest moment."

Pe Ruth Wilson o puteți urmări în capodopera ‘’Jane Eyre’’, o dramă plină de romantism, realizată după romanul scriitoarei Charlotte Brontë, duminică, de la 20:00, pe Happy Channel.

În articolul

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp