”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”. Povestea tristă a unei mame, obligată să își mintă fiica

Publicat pe 31.01.2018 la 15:18 Actualizat pe 12.03.2018 la 13:40

O mama este obligata sa ii ascunda fiicei sale adevarul. Povestea celor doua este atat de emotionanta!

Sunt mamă și fiică, dar foarte puțini sunt cei care știu adevărul. Povestea lor te va impresiona și captiva, deopotrivă și o poți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, dela ora 16.00, în telenovela ”Que te perdone Dios, no yo”- Să te ierte Dumnezeu, nu eu”.

Filmul spune povestea tinerei Renata Flores del Angel (Irán Castillo, Rebecca Jones), o fată dintr-o familie bogată, care se îndrăgostește de Pablo Ramos (Brandon Peniche), șeful de șantier al tatălui ei. Renata știe că o relație cu Pablo nu ar fi acceptată nici în ruptul capului de tatăl ei, Don Bruno Flores Riquelme (Eric del Castillo). Povestea de iubire a celor doi ajunge la urechile tatălui, care îl amenință cu moartea pe iubitul fiicei sale. Ce nu știe el, însă, este că fiica lui poartă în pântece copilul lui Pablo.

Înfuriat, Don Bruno își gonește fiica de acasă, să nască departe de familia lui atât de respectată în oraș. Odată cu fiica lui, Don Bruno o trimite departe de casă și pe servitoarea Macaria Rios (Alejandra García). Cele două revin la ferma familiei, însă, Abigail, copila născută de Renata, este prezentată ca fiind, de fapt, fata servitoarei, iar Renata devine nașa copilei. Asta pentru a nu păta onoarea familiei cu aventura Renatei. După mulți ani, Renata este obligată să se mărite cu maleficul Fausto (Sergio Goyri). Pentru a pune mâna pe averea Renatei, Fausto provoacă un accident. Însă, Renata supravieuiește, dar rămâne fără vedere, iar Fausto devine administratorul oficial al averii soției sale.

La fermă își face apariția Mateo (Mark Tacher), nepotul lui Fausto, un tânăr absolvent de Medicină. El se îndrăgostește de Diana Montero (Altaír Jarabo), fără să știe că aceasta, de fapt, era amanta unchiului său. Fără ca unchiul lui să afle, Mateo stabilește cu un medic, Dr. Patricio Duarte (Rene Strickler), să îi facă un control amănunțit Renatei, pentru a o opera și a-i reda vederea.

În 2015 și 2016, serialul ”Que te perdone Dios, no yo”- Să te ierte Dumnezeu, nu eu” a avut 12 nomonalizări la festivaluri de prestigiu dedicate producțiilor tv latino. Dintre acestea, telenovela a câștigat următoarele:

”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”. Povestea tristă a unei mame, obligată să își mintă fiica

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x