Se căsătoresc Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, din ”Sezonul cireșelor”?

Publicat pe 07.05.2018 la 12:35 Actualizat pe 18.06.2018 la 15:32

Pe Serkan Çayoğlu și Özge Gürel îi poți urmări la postul Happy Channel în serialul ”Sezonul Cireșelor” (Kiraz Mevsimi), difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

În presa din Turcia a apărut, recent, o știre conform căreia protagoniștii serialului ”Sezonul Cireșelor” se pregătesc să oficializeze povestea lor de iubire.

Serkan Çayoğlu și Özge Gürel s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru serialul turcesc ”Sezonul Cireșelor”, serial difuzat în România de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 10.30. Cei doi au făcut tot posibilul să își ascundă povestea de iubire de dincolo de platourile de filmare. Însă, după ce presa din Turcia a publicat imagini cu cei doi îndrăgostiți, Ozge și Serkan nu s-au mai ascuns. Ba chiar, la începutul acestui an, Serkan Çayoğlu a prezentat-o pe Ozge părinților săi. Familia actorului locuiește în Germania, dar a venit în vacanță la Istanbul special pentru a o cunoaște pe cea care i-a furat inima lui Serkan.

Conform publicației gazetemag.com, cei doi actori fac planuri de nuntă. La începutul lunii aprilie, 2018, ei au fost surprinși de fotografi într-un magazin de mobilă, iar imaginile au devenit virale. Conform publicației citate, se pare că actorii se pregătesc pentru nuntă.

Despre serial:

Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”) spune povestea lui Öykü (Özge Gürel), o tânără determinată care își dorește să devină un designer vestimentar celebru. Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei, însă sentimentele lor nu au fost reciproce. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz (Serkan Cayoglu), cel mai bun prieten al lui Mete. Ayaz este fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile. După ce se întâlnesc nimic nu va mai fi la fel. Destinul pare să le unească drumurile, iar de aici, o serie de peripeții, momente romantice presărate cu umor, dar și situații limită care vor schimba destinele personajelor din serial. Nilperi Sahinkaya este cea care o interpretează pe Seyma Cetin.

În articolul

Se căsătoresc Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, din ”Sezonul cireșelor”?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x