Serialul ”Poldark” ajunge la final. Azi, ultimul episod al serialului de la Happy Channel

Publicat pe 14.08.2018 la 09:28 Actualizat pe 17.08.2018 la 17:27

Duminică, 19 august, de la ora 20.00, veți putea urmări ultimul episod al serialului ”Poldark”, difuzat în România, în exclusivitate, de postul de televiziune Happy Channel.

Frumoasa poveste de iubire a soților Poldark, Demelza și Ross, ajunge la final. Duminică, 19 august, de la ora 20.00, veți putea urmări ultimul episod al serialului ”Poldark”, difuzat în România, în exclusivitate, de postul de televiziune Happy Channel.

Serialul ”Poldark” s-a bucurat de un succes uriaș în Marea Britanie. Conform statisticilor, ”Poldark” a fost urmărit, în medie, de 8,8 milioane de telespectatori!

Spania, Polonia, Serbia, Suedia, Finlanda, Germania, Olanda, Japonia, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă, Australia și Anglia – toate acestea au difuzat serialul ”Poldark” pe care, în România, îl puteți urmări în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare duminică, de la ora 20.00.


Citește și ”Aidan Turner și Eleanor Tomilinson vorbesc despre cea mai periculoasă scenă de la filmările pentru «Poldark»” și ”Haideți în culisele «Poldark». Iată cum arată locul unde s-a filmat serialul britanic”.


Povestea serialului ”Poldark” este plasată la puțin timp după terminarea Războiului de Independență din America (1775-1783). Odată terminate luptele, Ross Poldark, cândva un membru respectat al orașului, se întoarce acasă, cu gândul de a-și regăsi familia și iubita. Însă, așteptările lui sunt date peste cap de ceea ce găsește în orașul natal. Moșia familiei este în paragină, tatăl lui a decedat, iubita lui s-a logodit cu un alt bărbat.

În încercarea de a-și recâștiga statutul, el cumpără o mină. Aici, o găsește Demelza Carne, fiica unui miner, pe care o salvează dintr-o încăierare. O angajează pe post de slujnică în casă. Însă, odată ce începe să o cunoască mai bine, se îndrăgostește de ea. Cei doi se căsătoresc și fac un copil. Însă, viața lor este departe de a fi una roz, lipsită de griji și de intrigi. Pe lângă evenimentele acelor ani tumultoși, Ross mai trebuie să facă față și problemelor pe care i le creează fosta lui logodnică, geloasă și invidioasă.

Distribuție: Aidan Turner (Ross Poldark), Eleanor Tomlinson (Demelza Poldark), Jack Farthing (George Warleggan), Heida Reed (Elizabeth Warleggan), Luke Norris (Dwight Enys), Gabriella Wilde (Caroline Penvenen), Ellise Chappell (Morwenna Chynoweth), Tom York (Sam Carne), Harry Richardson (Drake Carne), John Nettles (Ray Penvenen), Caroline Blakiston (Aunt Agatha), Beatie Edney (Prudie Paynter).

În articolul

Serialul ”Poldark” ajunge la final. Azi, ultimul episod al serialului de la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x