Unui bărbat frumos îi stă bine alături de... animăluţele lui. Fă cunoştinţă cu necuvântătoarele lui Serkan Çayoglu, din ”Sezonul cireșelor”

Publicat pe 28.02.2017 la 12:03 Actualizat pe 28.02.2017 la 12:07

Serkan Çayoglu a frant multe inimi. Insa, momentan, inima lui apartine necuvantatoarelor sale.

Serkan Çayoglu, interpretul rolului principal masculin din serialul ”Sezonul Cireșelor”, este considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia.

Pe lâgă că este frumos și talentat, actorul este și un mare iubitor de animale. Are acasă două pisicuțe și un cățel, iar imaginile cu prietenii săi nevorbitori pe care le postează pe rețelele de socializare adună mii de likeuri și sute de comentarii.
Și, dacă tot vorbim despre animăluțele lui Serkan Çayoglu, este firesc să vi le și prezentăm, nu?

Născut și crescut în Germania, Serkan Çayoglu a cunoscut succesul în Turcia. Protagonistul din serialul ”Sezonul Cireșelor”, difuzat, în premieră, la Happy Channel, din 27 februarie, de luni până vineri, de la 20:00, a studiat economia în Germania natală, dar a cunoscut succesul în Turcia, unde a debutat ca model.

Serialul turcesc a deschis anotimpul iubirii, la Happy Channel. “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”) spune povestea lui Öykü (Özge Gürel), o tânără determinată care își dorește să devină un designer vestimentar celebru. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz (Serkan Çayoğlu), fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile. După ce se întâlnesc nimic nu va mai fi la fel.

În articolul

Unui bărbat frumos îi stă bine alături de... animăluţele lui. Fă cunoştinţă cu necuvântătoarele lui Serkan Çayoglu, din ”Sezonul cireșelor”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x