8 lucruri pe care nu le știai despre Büşra Develi din serialul “Dacă un bărbat iubește...”. Află detalii despre actrița ta preferată

Publicat pe 28.09.2022 la 10:00 Actualizat pe 28.09.2022 la 09:39

Büşra Develi face parte din distribuția serialului "Dacă un bărbat iubește...", însă haide să vezi 8 lucruri pe care nu le știai despre vedeta ta preferată.

Büşra Develi poartă un costum cu mâneci lungi și ține în mână o cană

Büşra Develi din serialul “Dacă un bărbat iubește...”

Happy Channel

Büşra Develi face parte din distribuția serialului “Dacă un bărbat iubește…” și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din generația tânără. Este cunoscută pentru multe alte producții de succes, însă serialul care se va vedea DOAR pe AntenaPLAY a reușit să îi aducă și recunoaștere internațională.

8 lucruri pe care nu le știai despre Büşra Develi din serialul “Dacă un bărbat iubește...”

Büşra Develi se numără printre actrițele talentate ale Turciei. Născută pe 25 august 1993 a studiat arte în cadrul Mimar Sinan Fine Arts University. A reușit să impresioneze publicul cu rolurile sale ieșite din comun și cu interpretări de excepție. Pe plan personal, a format un cuplu cu Burak Deniz și Cemy Akta, fiul unui dintre cei mai bogați oameni din Turcia, Halil Aktay.

Citește și: Cele mai bune seriale turcești de dragoste. Producții care te vor ține cu sufletul la gură

În mediul online este la fel de îndrăgită, cu peste 700 de mii de fani pe contul personal de Instagram. De asemenea, are peste 600 de fotografii și filmulețe atât din viața personală cât și din cea profesională. Este una dintre cele mai bine plătite actrițe din Turcia. Astfel că îi intră în buzunar peste 13.000 de dolari per episod. A jucat în nenumărate seriale de succes și a câștigat până acum o întreagă avere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iubește să călătorească și o face cu plăcere. Atât singură cât și însoțită de prieteni, reușește de fiecare dată să-și impresioneze fanii cu postările sale în mediul online. Culoarea favorită a vedetei este verde și preferă să mănânce preparate din fruncte de mare. Într-un interviu acordat recent, potrivit Superstarsbio.com, vedeta preferă să călătorească în Miami, un oraș în sudul Floridei din SUA.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

Pe micile ecrane arată întotdeauna impecabilă și reușește să se facă îndrăgită cu orice ocazie. Ca inspirație profesională îi are mereu pe Johnny Depp și Emma Stone, doi dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

Detalii despre Büşra Develi din serialul “Dacă un bărbat iubește...”

Cariera faimoasei Büşra Develi din serialul “Dacă un bărbat iubește...” a început în 2015 odată cu apariția sa într-un videoclip muzical al Enable Orchestra și Ilyas Yalcintas. A fost primul pas care a condus-o pe vedetă către culmile succesului.

Primul episod al producției va putea fi urmărit pe Happy Channel în data de 20 august, de la ora 22:00. Următoarele episoade vor putea fi urmărite DOAR pe AntenaPLAY, în fiecare luni, începând cu data de 22 august.

“Nu am reguli. Dacă trebuie să fac anumite lucruri pentru rolurile mele, o s-o fac. Sunt atentă la personaj, ce îmi transmite. Sunt sigură că nu există rol pe care n-aș putea să-l joc. Dacă îmi setez din start ceea ce mi-ar plăcea, asta ar însemna să-mi setez anumite bariere.”, a transmis vedeta, conform Hurriyet.com.tr. Büşra Develi din serialul “Dacă un bărbat iubește...” spune că faima i-a schimbat viața, însă nu într-un mod negativ.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare. Cum a fost surprins protagonistul din “Moștenirea”

“Faima mi-a schimbat viața, dar nu într-un sens negativ. Faima este atât pozitivă, cât și negativă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt fericită cu viața mea. E mult de muncă, fiecare job are dificultățile sale.”, a transmis vedeta.

În articolul

8 lucruri pe care nu le știai despre Büşra Develi din serialul “Dacă un bărbat iubește...”. Află detalii despre actrița ta preferată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x