Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare. Cum a fost surprins protagonistul din “Moștenirea”

Publicat pe 17.08.2022 la 10:12 Actualizat pe 17.08.2022 la 10:53

Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare. Fanii au reacționat imediat. Cum a fost surprins protagonistul din "Moștenirea".

Halil İbrahim Ceyhan poartă o maletă neagră pe gât

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit grație talentului și perseverenței sale să-și facă numele cunoscut atât în țara natală, cât și pretutindeni. Deși este văzut pe micile ecrane în rolul lui “Yaman”, acesta își continuă viața artistică în multe alte modalități.

Halil Ibrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare

După o scurtă perioadă în care și-a petrecut vacanța departe de ochii celor curioși, Halil Ibrahim Ceyhan a revenit pe platourile de filmare ale serialului „Moștenirea”. Primele fotografii au apărut deja în mediul online, mai precis pe pagina pe Instagram a actorului. Îmbrăcat ca de obicei într-un costum negru din cap până în picioare și zâmbind, așa a fost văzut actorul.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la ora 18:00, doar la Happy Channel

Din cei peste 800 de mii de fani, mai mult de 4 mii au lăsat comentarii în dreptul postării. De asemenea, peste 80 de mii i-au apreciat fotografia. Este cunoscut faptul că vedeta din “Moștenirea” este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Nu a dezvăluit niciodată dacă formează un cuplu, iar de fiecare dată când zvonurile legate de noi cuceriri apăreau, acesta le dezmințea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu poți vedea răsăritul dacă nu treci prin întunericul nopții. Te așteptăm Yaman”, “O să fii mereu eroul nostru”, “Mereu spunem că ești cel mai bun”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Printre realizările sale recent, protagonistul din “Moștenirea” se poate lăuda și cu o nouă piesă lansată în vara lui 2022. Acesta a dezvăluit că prietenia cu Suat Aydogan datează de mai multă vreme și se bucură că în sfârșit își poate vedea visul cu ochii.

Citește și: Can Yaman, look răvășitor inspirat din "Ultimul mohican". Starul turc face senzație cu ultima ipostază în care a fost surpins

Cât despre faima pe care a căpătat-o într-un timp foarte scurt, aceasta a venit odată cu rolul din “Moștenirea”, cel care i-a adus vizibilitate pretutindeni.

Halil Ibrahim Ceyhan a fost declarat cel mai iubit actor al Turciei în 2022

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de către Netizens Report, se pare că Halil Ibrahim Ceyhan a fost declarat cel mai iubit actor al Turciei în 2022. Acesta a purtat o luptă strânsă cu celebrul Can Yaman, însă în cele din urmă l-a învins. Anul acesta, protagonistul din “Moștenirea” a continuat să câștige popularitate, în ciuda incidentului cu colega sa de platou Sıla Türkoğlu.

Halil Ibrahim Ceyhan s-a născut în Sivas în 1986 și a devenit faimos odată cu rolul său din celebrul serial. Cu toate acestea, cariera sa artistică a început de multă vreme, odată cu participarea în cadrul unor concursuri de modă. De asemenea, ca și cântăreț a fost îndrăgit încă de la început de cei mai mulți fani. Pasiunea pentru arte a început încă din copilărie, atunci când cânta și dansa în fața televizorului. În 2007 a fost încoronat drept “Cel mai bun model al Turciei” și în același an și-a început cariera de cântăreț.

Citește și: Cine este Ahu Yağtu din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre celebra actriță

Recent, Halil Ibrahim Ceyhan a lansat piesa “Leave yourself to me” și a reușit să atingă peste 2 milioane de vizualizări de la prima lansare. În 2019, actorul a făcut parte din filmul de comedie “Hemen Doneriz”.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare. Cum a fost surprins protagonistul din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x