VIDEO: Anca Ţurcaşiu, în pielea lui Ricky Martin pe scena "Te cunosc de undeva"!

acum 1018 zile

Ricky Martin este personajul pe care îl interpretează Anca Ţurcaşiu, în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!". Piesa are un mesaj special și impune o stare specială. Cea mai mare probemă a Ancăi Țurcașiu este că nu poate fi bărbat.

Anca Țurcașiu trăiește la "vida loca" și se TRANSFORMĂ în Ricky Martin. A învățat spaniolă de la soțul ei

acum 1020 zile

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu se transformă în Ricky Martin și cântă în limba spaniolă piesa acestuia, “La Mordidita”.

Ești telespectatorul nostru fidel, te PREMIEM! Urmărește indiciile de la TV și te alegi cu #happypremii!

acum 1027 zile

Din 8 martie am pornit împreună pe un nou drum. Am ales fericirea, ne-am trezit zi de zi zâmbind. Tu, fanul nostru, ai fost alături de noi. Vrem să te premiem, așa că hai la CONCURS!

Șlagărele uitate ale românilor sunt din nou la modă. Iat-o pe Anca Țurcașiu cum interpretează „Inima ta”!

acum 1032 zile

Frumoasa ambasadoare a fericirii de la Happy Channel s-a transformat preț de câteva momente în buna sa prietenă, Corina Chiriac. Momentul Ancăi Țurcașiu a fost urmărit cu sufletul la gură de cei patru jurați de la "Te cunosc de undeva!", dar și de telespectatori.

Seamănă sau nu? Anca Țurcașiu s-a transformat în Corina Chiriac

acum 1034 zile

Sâmbăta aceasta, ruleta personajelor le-a oferit spre interpretare talentaților concurenți mai mulți artiști români celebri ca în alte ediții.

"Bună seara, prieteeeeeni!" Am aflat cum cântă Cristi Minculescu pe voce de damă. Mulțumiri, Anca Țurcașiu!!!

acum 1039 zile

Anca Țurcașiu l-a adus pe scenă pe unul dintre cei mai iubiți artiști ai românilor, inconfundabilul Cristi Minculescu, solistul trupei Iris.

Transformare SPECTACULOASĂ! Anca Ţurcaşiu, în rolul lui Cristi Minculescu

acum 1041 zile

Dacă e sâmbătă, 16 aprilie, e seara transformărilor spectaculoase la Antena 1. Un moment special îi aparţine frumoasei artiste Anca Ţurcaşiu, care va intra în pielea lui Cristi Minculescu.

Anca Țurcașiu, crudă și rece, în rolul lui Marlene Dietrich

acum 1049 zile

Crudă, rece și blondă. Așa va fi Anca Țurcașiu, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Marlene Dietrich și va interpreta, în limba germană, cântecul “Johnny”.

Moment SPECTACULOS! Anca Țurcașiu s-a transformat în Mioara Velicu și a cântat muzică populară. Ascult-o și tu aici!

acum 1053 zile

Pentru câteva momente, Anca Țurcașiu a schimbat registrul muzical. De dragul show-ului "Te cunosc de undeva!", de la Antena 1, îndrăgita artistă s-a transformat în Mioara Velicu.

Anca Țurcașiu și-a schimbat look-ul. Iată cum arată acum îndrăgita artistă

acum 1054 zile

Primăvara a venit cu schimbări pentru Anca Țurcașiu. Sau cel puțin este vorba despre unele schimbări temporare.

Cristina Ciobănașu: "E un sentiment plăcut să știi că există persoane care te admiră"

acum 1056 zile

Ne-a stârnit interesul prin înființarea ONE Band, iar în momentul de față Cristina Ciobănașu se pregătește să ne uimească din nou. Am reușit să vorbesc cu ea despre carieră, viața personală, dar și despre noile surprize pe care le pregătește fanilor, alături de multe gânduri bune și aprecieri.

Donna Summer, tu ești? Nu, e Anca Țurcașiu - creață și transformată total!

acum 1066 zile

Pentru superba concurentă de la „Te cunosc de undeva!”, Donna Summer a fost, cu adevărat, o provocare neașteptată, dar peste care a trecut cu ușurință.

Modificări grila TV Happy Channel!

acum 1067 zile

Dragă #happypeople, datorită cererilor tale, grila Happy Channel s-a modificat.

Carmen Tănase a vorbit deschis despre obiectivele Happy Channel:”Sărim în sprijinul oamenilor care au nevoie de noi”

acum 1072 zile

Îndrăgita actriță Carmen Tănase, care poartă și titulatura de ambasadoare a fericirii la Happy Channel, a vorbit deschis despre obiectivele pe care le vizează postul tv.

Transformarea spectaculoasă a Ancăi Țurcașiu! Artista l-a adus pe Jason Derulo în România

acum 1074 zile

Fără îndoială, Anca Țurcașiu este una dintre cele mai talentate artiste din țară, iar acest lucru îl demonstrează de fiecare dată când are ocazia.

Moment artistic excepțional realizat de Anca Țurcașiu. Tribut emoționant în memoria Mădălinei Manole

acum 1074 zile

Au fost nu doar colege de breaslă, ci și bune prietene. Acum a venit momentul ca Anca Țurcașiu să –I aducă un tribut regretatei artiste Mădălina Manole.

După ce a căzut de la etajul cinci, Pisica Ancăi Țurcașiu a supraviețuit 48 de ore lângă țeava de eșapament a mașinii artistei

acum 1076 zile

De o întâmplare incredibilă a avut parte Anca Țurcașiu, ambasadoarea Happy Channel. Acum câteva zile, pe 6 martie, interpreta nu a mai găsit în casă pisicuța pe care o adoptase acum aproape doi ani. Ce a urmat este greu de crezut, dar perfect adevărat.

Platoul Neatza, invadat de vedetele Happy Channel!

acum 1079 zile

Zi mare pentru doamne, schimbare majoră pe micile ecrane. Euforia se transform în fericire de astăzi, căci pe ecranul tău scrie de acum Happy Channel!

Gestul emoţionant al Ancăi Ţurcaşiu pentru mama ei

acum 1079 zile

8 Martie- Ziua Femeii, Ziua Mamei. Este unul dintre momentele în care Anca Ţurcaşiu îşi aminteşte cu drag de cea care i-a dat viaţă. Cântăreaţa nu a ratat ocazia şi a făcut un gest emoţionant pentru mama sa, Elena.

Gwen, tu eşti? Anca Ţurcaşiu, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată - o blondă irezistibilă şi îndrăzneaţă

acum 1081 zile

Pentru câteva minute, telespectatorii şi juraţii de la "Te cunosc de undeva", au crezut că o văd pe Gwen Stefani în faţa lor. Şi asta pentru că Anca Ţurcaşiu s-a transformat total.

Imagine de colecţie! Aşa arăta Anca Ţurcaşiu la prima şedinţă foto, pe când avea doar 18 ani

acum 1082 zile

Anca Ţurcaşiu a deschis sertarul cu amintiri. Frumoasa artistă a făcut publică pe contul personal de Facebook o fotografie dragă ei, de la prima sa şedinţă foto.

Iţi mai aduci aminte de emisiunea care a consacrat-o pe Anca Ţurcaşiu? Iată cum arăta artista în anii '90

acum 1083 zile

Cine îşi mai aduce aminte de emisiunea „Ba Da, Ba Nu”? Era una dintre cele mai îndrăgite producţii tv ale anilor '90, care a adus-o şi mai mult în atenţia publicului pe Anca Ţurcaşiu.

Luna Martie, plină de semnificaţii pentru Criss şi Vlad. Iată de ce pentru ei 1 şi 8 fac 18

acum 1083 zile

Pentru Cristina Ciobănaşu (Criss) şi Vlad Gherman, luna Martie este cea mai frumoasă din an, fiind plină de semnificaţii. Cei doi îndrăgostiţi povestesc că în această lună a avut loc prima lor întâlnire.

Adevărul despre frumuseţea Ancăi Ţurcaşiu

acum 1083 zile

Aşa mamă, aşa fiică! Dacă vă întrebaţi ce face Anca Ţurcaşiu de arată atât de bine, atunci e cazul să ştiţi că mama vedetei era o femeie foarte frumoasă, iar cel mai sigur artista şi-a moştenit părintele.

Şapte motive pentru care Carmen Tănase iubeşte animalele mai mult decât oamenii

acum 1083 zile

Carmen Tănase, una dintre ambasadoarele fericirii de la "Happy Channel", este mereu înconjurată de animale, în special de câini. Actriţa a dezvăluit într-un interviu mai vechi motivele pentru care iubeşte animalele mai mult decât oamenii.

«
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »