A murit actrița Helena Rojo la 79 de ani. Cine a fost vedeta de telenovele și care a fost cauza morții sale

Publicat pe 05.02.2024 la 11:23 Actualizat pe 05.02.2024 la 12:05

Helena Rojo a încetat din viață la vârsta de 79 de ani după o luptă împotriva cancerului. Actrița și-a jucat ultimul rol în timp ce era bolnavă.

actriță poartă rochie mov și părul lung, desprins

Helena Rojo a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele

Getty Images

Vestea că marea actriță de telenovele a încetat din viață a venit pe rețelele sociale din partea celor alături de care a muncit o viață întreagă. Ana Martin a fost printre primele vedete care a ăfuct anunțul public pe pagina personală de instagram. De asemenea, a apărut și un comunicat pe pagina regretatei Helena Rojo.

A murit actrița Helena Rojo la 79 de ani

Asociația Națională a Interpreților din Mexic a lăsat de asemenea un mesaj în memoria acesteia, dat fiind tragicul său final.

“ANDI comunică faptul că Helena Rojo a încetat din viață. O actriță cu o amplă traiectorie în teatru, cinema și televiziune. Este reamintită pentru participarea în proiecte precum El privilegio de amar și Abrazame muy fuerte.”, au scris aceștia. Născută în 1944 în Mexic, a debutat în lumea spectacolului în 1968 cu pelicula Los amigos. Printre producțiile celebre în care a jucat se numără “Amor Real”, “Cuna de lobos”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a dedicat întreaga viață proiectelor pe micile ecrane și chiar în timpul filmărilor pentru telenovela Vencer la culpa aceasta a aflat că are cancer. Rosy Ocampo, producătoarea, a vorbit despre ultimele momente petrecute alături de marea actriță.

Citește și: Adela Noriega și Sofia Vergara au jucat împreună în telenovela “Fuego en la sangre”. Puțini își aduc aminte de scenele lor

“Am avut privilegiul de a lucra cu ea în această ultimă etapă. La jumătatea telenovelei a aflat că are cancer și era un cancer foarte avansat. M-a întrebat dacă poate să renunțe pentru că trebuia să înceapă tratamentul.”, a povestit aceasta. În cele din urmă, personajul său a revenit pe micile ecrane până la final. Pe plan profesional a avut o traiectorie incredibilă, iar pe plan personal a avut relații intense cu actori cunoscuți. Printre aceștia se numără și Juan Ferrara ( Rebelde).

Prima căsnicie a sa a fost la vârsta de 17 ani, însă niciodată nu a ținut să dezvăluie numele fostului său partener, arată elfinanciero.com.mx. Totul a durat doar cinci ani, din cauza diferenței de vârstă.

“Eu am rămas singură cu trei copii la 22 de ani.”, a spus vedeta. La acea vreme, a debutat pentru prima oară pe micile ecrane și au urmat numeroase proiecte. A jucat alături de Juan Ferrara în Misterio ( 1980) și au fost căsătoriți timp de 11 ani din 1976. După divorț, vedeta a menționat faptul că a fost nevoită să-și reia întreaga carieră de la capăt. La începutul anilor 2000 a fost vedeta cea care a notat cum s-a petrecut căsnicia cu Juan Ferrera și care au fost motivele despărțirii.

Care au fost telenovelele în care a jucat Helena Rojo de-a lungul timpului

Primele sale apariții pe micile ecrane datează din 1973 atunci când a interpretat-o pe Isaura în Extrano el su pueblo. Cu toate acestea, abia ani mai târziu au urmat proiecte memorabile. În producția Privilegio de Amar, Helena Rojo a jucat alături de Adela Noriega și Andres Garcia. A primit atunci premiul TvyNovelas pentru Cea mai bună actriță.

Citește și: Unde se află în prezent Adela Noriega. Cu cine locuiește și cu ce se ocupă vedeta care joacă în Taina din adâncuri

Printre alte proiecte se numără Abrazame muy fuerte alături de faimoșii Victoria Ruffo, Aracely Arámbula și Fernando Colunga. Amor Real alături de Adela Noriega, Fernando Colunga și Mauricio Islas este o adaptare a telenovelei Bodas de Odio, arată infobae.com.

În articolul

A murit actrița Helena Rojo la 79 de ani. Cine a fost vedeta de telenovele și care a fost cauza morții sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x