Totul despre telenovela fenomen Taina din adâncuri cu Adela Noriega. Află detalii despre protagoniști

Publicat pe 05.07.2023 la 13:43 Actualizat pe 05.07.2023 la 15:18

Adela Noriega revine pe micile ecrane în telenovela Taina din adâncuri. Alături de Mauricio Islas formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Mauricio Islas și Adela Noriega stau unul lângă celălalt

Mauricio Islas și Adela Noriega în rolurile de protagoniști din telenovela Taina din adâncuri

Happy Channel

Taina din adâncuri sau El manantial a fost lansată în 2001 timp de 1 sezon. A fost una dintre cele mai îndrăgite telenovele ale momentului și a rămas la fel până astăzi. Protagoniștii sunt Adela Noriega și Mauricio Islas, iar printre actorii care fac parte din distribuție se mai numără Daniela Romo, Adela Robinson, Cesar Evora, Alejandro Tommasi și alții.

Totul despre telenovela fenomen Taina din adâncuri cu Adela Noriega

Telenovela s-a bucurat de succes atât în Mexic cât și pe plan internațional la momentul lansării. A fost difuzat între 2001 și 2002 și a putut fi văzut și în România. Astăzi, Happy Channel îl readuce în atenția fanilor, de luni până vineri de la 15:30. Cu 95 de episoade, producția aduce în atenția fanilor o poveste de dragoste ca în basme. Adela Noriega rămâne în continuare una dintre cele mai îndrăgite vedete, cu toate că a renunțat la partea artistică a vieții sale.

Urmărește Taina din adâncuri, de luni până vineri de la 15:30, la Happy Channel

Povestea din telenovela Taina din adâncuri începe într-o provincie din Mexic, acolo unde apar două familii ale căror destine se vor schimba în urma unei tragedii. Justo Ramirez (Alejandro Tommasi) și Margarita (Daniela Romo) sunt cei mai bogați oameni din acea provincie. Cu toate acestea, nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. În momentul în care se află că bărbatul are o amantă, pe Francisca (Azela Robinson), situația se schimbă pentru totdeauna.

Citește și: Noi povești piperate în lumea cinematografiei! Eduardo Yáñez își mărturisește sentimentele față de Adela Noriega și apelează la empatia actriței

Într-un viitor îndepărtat, copiii cuplurilor Justo și Margarita și Francisca și Rigoberto se întâlnesc și se îndrăgostesc unul de celălalt. Cu toate că știu detalii despre dragostea lor interzisă, vor cu tot dinadinsul să continue. În cele din urmă, Alfonsina îl părăsește pe Alejandro și acesta rămâne cu inima frântă. Se întâlnesc încă o dată și vor să reia relația rămasă în trecut.

Fiind una dintre cele mai recunoscute telenovele din Mexic, a câștigat nouă trofee Tvynovelas. Printre acestea se numără cel de Cea mai bună telenovelă și cei mai buni protagoniști, dar și cel mai bun personaj negativ.

Mauricio Islas a fost implicat într-un scandal și a vrut să se sinucidă

La începutul anului 2004, Mauricio Islas a fost implicat într-un scandal ce a avut legătură cu relația pe care a avut-o cu actrița Genesis Rodriguez. La momentul respectiv, aceasta era minoră și tatăl vedetei a ținut să depună plângere împotriva lui Mauricio Islas pentru abuz sexual.

Citește și: Adela Noriega și Luis Miguel au lucrat împreună, iar artistul s-a îndrăgostit de faimoasa actriță. Acesta a compus o melodie special pentru ea

Cu toate acestea, actorul a mărturisit că Genesis Rodriguez a fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat între ei. Situația l-a adus pe Mauricio Islas în pragul de a se gândi la sinucidere.

“Nu dormeam. Era atât de mare disperarea mea că intram în dulap și mă închideam acolo. Nu mai ieșeam decât după 7 ore. Îmi amintesc că odată a trebuit să ies să vorbesc cu avocații mei.”, a spus actorul, potrivit larepublica.pe. La scurt timp după ce a vorbit despre acest caz, actorul a dezvăluit că a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viață. Diferența de vârstă dintre acesta și Genesis Rodriguez era de 14 ani. În 2004, Mauricio Islas avea 31 de ani.

În articolul

Totul despre telenovela fenomen Taina din adâncuri cu Adela Noriega. Află detalii despre protagoniști

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x