Actrița Chantal Andere a anunțat în ce nouă producție va juca. Cum arată acum actrița la vârsta de 52 ani

Publicat pe 10.10.2024 la 08:52 Actualizat pe 10.10.2024 la 09:51

Celebra actriță Chantal Andere a anunțat că lucrează la un nou proiect și în curând fanii o vor putea vedea într-o nouă producție.

Chantal Andere

Profimedia

Chantal Andere este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele ale tuturor timpurilor, dar mulți nu știu că talentul ei actoricesc a ajutat-o să joace și în piese de teatru.

Frumoasa actriță a anunțat că în curând va juca într-un nou musical intitulat “Micuța casă a ororilor”. Din această producție impresionantă mai fac parte actori celebri precum Lorena de la Garza, Lucero Mijares și mulți alții.

În ce producție nouă va juca Chantal Andere

Producătorul musicalului este Juan Torres, iar premierea producției va avea loc pe 25 octombrie la Teatrul Hidalgo din Mexic.

Citește și: Chantal Andere și Jaqueline Andere lucrează pentru prima oară împreună într-o telenovelă. Vezi cum arată cele două în prezent

Musicalul “Micuța casă a ororilor” va fi interpretat în fiecare săptămână de vineri până duminică până în prima săptămână din ianuarie.

Fiica actriței Jacqueline Andere va interpreta rolul lui Audrey. În legătură cu noul ei rol, actrița a declarat:

“Sunt foarte încântată, e momentul perfect pentru mine să joc în această producție. Doar ce am terminat un serial și totul s-a așezat așa cum am sperat pentru ca noi să fim astăz aici. Pe măsură ce am ajuns să ne cunoaștem între noi, distribuția musicalului s-a consolidat. Toți sunt talentați, disciplinați și foarte drăguți. E o plăcere să lucrez cu ei”, a spus Chantal Andere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Celebra actriță a mai adăugat că pentru ea este o onoare să o cunoască pe Lorena de la Garza și să lucreze cu ea pentru prima dată. Ea știe despre Lore, așa cum o numește ea, că are o carieră minunată în spate și cântă formidabil.

Citește și: Chantal Andere și-a sărbătorit fiul de 9 ani. Actrița le-a arătat fanilor cât de mult a crescut acesta

“Ea este potrivită pentu musicalurile-comedii și în sfârșit are ocazia să joace în unul. Cu Lucero Mijares vorbeam de multă vreme că sper să pot împărți scena cu el într-o bună zi și uite că Juan face acest vis al nostru să devină realitate”, a mai povestit Chantal Andere.

Chantal Andere a mai povestit că este extrem de încântată de acest nou proiect și e pregătită să surprindă publicul. Ea a dezvăluit și câteva detalii despre piesă și anume că pe scenă vor fi 5 plante care, deși la început par prietenoase, vor distruge personajele.

Lucero Mijares va interpreta două roluri, cel al lui Ronette și cel al lui Chiffon și a declarat și el că este onorat să joace într-un musical produs de Juan Torres.

“Deja cunoșteam o parte din cast atunci când am primit rolurile. Sunt onorat și recunoscător pentru aceste roluri în această producție. Sper să fie un sezon lung și frumos. E o plăcere să lucrez cu asemenea actori și îi mulțumesc lui Juan că face parte din viața mea de când eram mic. Dorința mea devine realitate”, a mai adăugat Lucero Mijares.

Citește și: Faimoasa Chantal Andere și-a sărbătorit fiica. Natalia a împlinit 14 ani și mama sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant

În articolul

Actrița Chantal Andere a anunțat în ce nouă producție va juca. Cum arată acum actrița la vârsta de 52 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x