Actriță cunoscută de telenovele își dorește să revină pe platourile de filmare: “Sunt pregătită pentru orice rol”

Publicat pe 20.09.2024 la 10:58 Actualizat pe 20.09.2024 la 11:41

Jaqueline Andere a mărturisit că nu-și găsește locul pe platourile de filmare după 67 de ani de carieră. Actrița își dorește să revină în telenovele, dat fiind faptul că viața profesională înseamnă totul pentru ea.

actori pe platourile de filmare

Actriță cunoscută de telenovele își dorește să revină pe platourile de filmare

Getty Images

Jaqueline Andere are 86 de ani și își continuă traiectoria profesională. Cu toate acestea, vedeta nu a mai primit un rol într-o telenovelă de ceva vreme. Marea actriță își dorește să revină pe platourile de filmare și spune că nu poate trăi fără să muncească, așa cum a fost obișnuită toată viața.

Actriță cunoscută de telenovele își dorește să revină pe platourile de filmare

Jaqueline Andere cere să se reîntoarcă într-o telenovelă, asta pentru că are o carieră de 67 de ani în spate pe care nu dorește să o încheie la momentul actual. Absența sa de pe platourile de filmare nu se datorează faptului că s-a retras, ci pentru că nu a mai primit nicio ofertă de muncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Uite că nu ( m-am gândit să mă retrag). Eu acum nu am de muncă, ca să spun așa. Vreau să mă întorc pe platourile de filmare.”, a menționat actrița pe data de 17 septembrie, arată univision.com. Chiar dacă are 67 de ani de muncă, nu își dorește să primească acum un rol de protagonistă, asta pentru că este conștientă de faptul că sunt multe talente noi care au ajuns în fața camerelor.

“Nu cer să am un rol principal. Rolurile principale sunt pentru noii actori, vreau doar un rol și atât, este suficient.”, a completat aceasta. A mărturisit că este pregătită pentru orice rol, însă își dorește să continuie în lumea telenovelelor.

Citește și: Istoria profesională a faimoasei actrițe Jacqueline Andere. A devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele

“Cum corpul rezistă, rezistă și mintea, să lucrez e viața mea. Sunt bine, sunt pregătită pentru orice. Eu îi înțeleg pe producători, dar au nevoie și de bunici, au nevoie de mătuși mai mari, cred că Ana Martin lucrează și noi suntem contemporane.”, a explicat aceasta. Chiar dacă mama actriței Chantal Andere a spus că nu-i lipsește nimic la momentul actual, recunoaște că i-ar plăcea ca sănătatea sa să fie constantă. A insistat totuși că-și dorește să se reîntoarcă pe platourile de filmare.

“Nu-mi lipsește nimic, doar sănătate, asta cer de la Dumnezeu. Cu sănătate ai totul în viață, pentru că vreau să fiu cu nepoții mei, cu familia și vreau să am aceste tipuri de evenimente cu cei la care țin precum Silvia Pinal.”, a punctat.

Când și-a început cariera faimoasa Jaqueline Andere

Primul său rol într-o telenovelă a fost în anul 1960. A jucat timp de 59 de episoade în Vida por Vida alături de actori precum Miguel Manzano, Armando Calvo, Gina Romand, Monica Serna, Celia Manzano, Juan Felipe Preciado.

Citește și: Jacqueline Andere neagă faptul că ar renunța la actorie: “Corpul meu este cel care se va retrage”

Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului s-au numărat La Dueña’, ‘Corazón Salvaje’, ‘La Madrastra’, ‘Mi destino eres tú’, ‘La mexicana y el güero’.

Telenovela El Maleficio este cea mai recentă telenovelă în care a jucat. A jucat alături de fiica Chantal Andere. Printre actori s-au numărat Fernando Colunga, Marlene Favela, Sofia Castro și Veronica Montes. A fost căsătorită cu José María Fernández Unsáin între 1967 și 1997. Are o singură fiică, actrița Chantal Andere. Cele două au jucat de-a lungul timpului în mai multe proiecte împreună. A fost Jaqueline Andere cea care și-a sprijinit fiica spre o carieră artistică.

În articolul

Actriță cunoscută de telenovele își dorește să revină pe platourile de filmare: “Sunt pregătită pentru orice rol”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Explicaţiile judecătorilor care au anulat pedeapsa fugarului Mario Iorgulescu
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x