Actrița Nesrin Cavadzade, în ipostaze surprinzătoare la o petrecere. Cum s-a fotografiat vedeta

Publicat pe 25.09.2024 la 11:41 Actualizat pe 25.09.2024 la 12:27

Frumoasa actriță Nesrin Cavadzade a întors toate privirile la o petrecere cu ținuta ei.

Nesrin Cavadzade

Instagram

Celebra actriță din seriale turcești, Nersin Cavadzade, care a cucerit telespectatorii cu aparițiile ei și talentul său actoricesc, a reușit încă o dată să atragă atenția tuturor cu stilul ei vestimentar unic.

Frumoasa actriță Nesrin Cavadzade a atras toate privirile la o petrecere

Ea a fost prezentă la o petrecere în Tersane, Istanbul, unde a purtat o ținută care o ajuta să se deghizeze foarte bine printre toți cei prezenți la eveniment.

Citește și: Nesrin Cavadzade, fosta partenera a lui Gökhan Alkan formează un cuplu cu Uraz Kaygiraroglu. Ce spune presa din Turcia

Pare că actrița Nersin Cavadzade și-ar fi dorit să treacă neobservată, purtând o pereche de ochelari de soare cu lentile mari și un batic pe cap, dar toată lumea a fost atrasă de look-ul ei excentric.

Vezi imaginea cu look-ul ei excentric aici!

Frumoasa actriță s-a distrat de minune la petrecerea din Istanbul la petrecerea DJ-ului Keinemusik. Vedeta a purtat un top alb scurt și un batic pe cap, distrându-se la maxim la petrecerea cu mii de invitați.

Ea a dansat și s-a bucurat de atmosfera creată acolo de DJ, dar și de participanți, fiind în centrul atenției toată noaptea.

Citește și: Lucruri neștiute până acum despre Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan. Află detalii despre vedetă

Nesrin Cavadzade este fără îndoială una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Născută pe 30 iulie 1982 în Baku, Azerbaijan, a ținut să-și constraiscă o carieră departe de țara natală.

Ea are în prezent peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Pe vremea când era doar o adolescentă s-a relocat cu mama sa în Turcia. În prezent, cele două au o relație extrem de specială. Primul său proiect profesional a fost Șișli Terakki Lisesi. Ulterior au urmat mai multe scurt metraje pentru care a fost și premiată. Recent, vedeta a urcat pe scenă pentru a primi o nouă distincție.

Cel mai recent dintre acestea vine din cadrul International Antalya Golden Orange Film Festival. În trecut a mai urcat pe scenă la același festival cu filmul Güzel Günler Görecegiz în 2011.

Nesrin a părăsit țara natală la vârsta de 11 ani și la 16 și-a pierdut tatăl, după cum arată presa din Turcia. Chiar de pe băncile liceului s-a dedicat actoriei. Ulterior s-a dedicat studierii aceleiași discipline în cadrul Marmara University.

Vedeta și-a descoperit abilitățile devreme, astfel că a putut să jongleze cu ceea ce știa deja. Vorbește fluent limba engleză, francez, rusă și turcă. L-a întâlnit pe fostul său partener pe platourile de filmare Yasak Elma. Nu a durat mult și în august 2021 și-au anunțat relația, dar după doar 1 an cei doi s-au despărțit.

Citește și: Nesrin Cavadzade a fost criticată după ce s-a pozat în costum de baie. Ce i s-a reproșat frumoasei actrițe

În articolul

Actrița Nesrin Cavadzade, în ipostaze surprinzătoare la o petrecere. Cum s-a fotografiat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x