Acuzații grave aduse la adresa celebrului actor David Zepeda. Declarațiile pe care toată lumea le aștepta

Publicat pe 28.10.2020 la 11:55 Actualizat pe 28.10.2020 la 12:33

David Zepeda este un celebru actor și model mexican în vârstă de 46 de ani. David s-a născut pe data de 19 septembrie 1974, în Nogales, Sonora, Mexic.

Profimedia

Cariera sa a început cu câteva roluri mici în telenovelele televiziunii TV Azteca, dar personajul care i-a adus cu adevărat succesul a fost “Omar”, din telenovela „Los Sanchez”. Talentul său a fost remarcat din prima clipă de regizorii din industrie, care i-au oferit lui David în anul 2006 un rol principal în producția "Amores cruzados".

În prezent David Zepeda este protagonistul serialului de succes “Overcome Heartbreak”.

În ceea ce privește viața sa amoroasă, actorul nu stă la fel de bine ca în carieră. După o relație de aproape 10 ani cu frumoasa Lina Radwan, cei doi au decis în anul 2019 să ia o pauză, conform Univision. Cu toate acesta într-un interviu dat de David Zepeda, acesta a mărturisit că are în continuare sentimente profunde pentru fosta sa iubită.

Proaspăt ieșit dintr-o relație de lungă durată, actorului i se aduc niște acuzații cutremurătoare. David Zepeda este acuzat că ar fi avut o relație amoroasă cu Daniel Urquiza.

Daniel a fost găsit, din nefericire, decedat în propria locuință. De atunci, presa a vrut să afle cât mai mult despre trecutul și viața sa personală, iar speculațiile au ajuns până la o presupusă legătură amoroasă cu David Zepeda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul unei emisiuni televizate, prezentatorii Javier Ceriani și Elisa Beristain l-au acuzat pe David Zepeda de o posibilă relație amoroasă cu Daniel. Mai mult decât atât, aceștia ar fi făcut afirmații conform cărora David și Daniel ar fi fost împreună pentru mai bine de 10 ani, scrie tvynovelas.

Zepeda rupe tăcerea și neagă toate acuzațiile făcute la adresa lui prin intermediul unei postările pe rețelele de socializare: "Cu cât este mai slab calomniatorul, cu atât acțiunile sale sunt mai periculoase ... Oamenii fericiți nu pierd timpul mințind și făcând rău altora ... Pacea și liniștea sunt neprețuite."

Citește și: Dovada că așchia nu sare departe de trunchi. Cum arată Sergio Mayer Mori, fiul Barbarei Mori Confesiunile tumultoase ale celebrei Gloria Estefan despre viața personală

În articolul

Acuzații grave aduse la adresa celebrului actor David Zepeda. Declarațiile pe care toată lumea le aștepta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x