Adamari López a transmis un mesaj indirect către Evelyn Beltrán, actuala parteneră a lui Toni Costa

Publicat pe 06.05.2022 la 12:00 Actualizat pe 05.05.2022 la 11:18

Adamari López a transmis un mesaj indirect către actuala iubită a fostului soț. Ce spune vedeta despre Evelyn Beltrán, partenera lui Toni Costa.

Adamari López poartă o rochie albastră, zâmbește și are părul desprins

Adamari López, pe covorul roșu

Getty Images

În ciuda faptului că Adamari López a vorbit deschis despre relația lui Toni Costa cu Evelyn Beltrán, vedeta lansează acum mesaj indirecte în mediul online. Aceasta a mărturisit că nu se află într-o relație la momentul actual și că își dorește iubirea de sine în detrimentul celorlalte.

Cu toate acestea, cea mai recentă apariție de pe rețelele sociale au demonstrat contrariul, asta pentru că actrița a lăsat un mesaj indirect la adresa frumoasei Evelyn Beltrán.

Adamari López a transmis un mesaj indirect către Evelyn Beltrán, actuala parteneră a lui Toni Costa

După ce a confirmat despărțirea de Adamari López, dansatorul Toni Costa a mai oferit o șansă dragostei și a intrat într-o relație de iubire cu frumoasa brunetă Evelyn Beltrán. Cei doi și-au dezvăluit relația amoroasă și acum apar în tot mai multe fotografii și filmulețe în mediul online. Dacă celebra actriță a confirmat că este singură la momentul actual, aparițiile sale pe internet cauzează de fiecare dată confuzii.

Așa s-a întâmplat și recent, atunci când vedeta a postat un videoclip cu tentă amuzantă pe contul personal de Instagram. Deși s-a vrut a fi un moment umoristic, fanii au comentat pe marginea declarațiilor făcute de Adamari López. În filmulețul postate pe rețelele sociale, Adamari López le mulțumește femeilor care s-au implicat în căsniciile altor persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cum i se spune femeii care fură bărbatul alteia?”, întreabă actrița și răspunde imediat: “Mulțumesc, îi mulțumești.” Fiindcă nu a lăsat doar videoclipul să prezinte ecourile declarațiilor sale, aceasta a scris în corpul descrierii: „Să fii recunoscător este minunat.” Internauții au reacționat imediat și comentariile ulterioare au apărut la scurtă vreme.

Citește și: Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cum au apărut cei doi împreună pe coperta unei reviste celebre

“Pe moment este frustrant, dar mai târziu ești fericită. Îți spun din propria experiență.”, “Cea mai mare răzbunare ar fi să rămâi cu el fără să-i ceri nimic în schimb”, “Pentru Evelyn”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate. De când și-a început relația cu Toni Costa, Evelyn Beltrán a fost criticată în repetate rânduri pentru responsabilitatea a a-i încheia căsnicia celebrului dansator.

Pentru ce tatuaj a optat Adamari López în amintirea bolii de care a suferit

Deși criticată în repetate rânduri, Evelyn Beltrán a ținut să le răspundă întotdeauna criticilor, însă într-o manieră elegantă.

“Într-o lume în care poți să fii orice, te rog alege să fii bun.”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii în care apare chiar alături de Toni Costa. Între timp, viața actriței Adamari López continuă la fel de optimistă. Recent, vedeta a dezvăluit că a optat pentru un tatuaj pe care și-l dorea de multă vreme. Acum ceva timp, aceasta a suferit de cancer la sân, iar acum a decis că este momentul să facă o schimbare.

Citește și: Ce spune Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” despre noile proiecte profesionale. De când nu a mai pășit vedeta pe platourile de filmare

“Voi știți că acum mulți ani am fost bolnavă de cancer și am făcut mastectomie radicală la ambii sâni. Ceea ce voi face astăzi este ceva ce am așteptat de multă vreme și nu am împărtășit totuși cu voi. Raquel este cea pe mânca căreia mă voi lăsa pentru a face treaba.”, a dezvăluit actrița, conform Tvnotas.com.mx. Aceasta va urma să-și tatueze sfârcurile.

În articolul

Adamari López a transmis un mesaj indirect către Evelyn Beltrán, actuala parteneră a lui Toni Costa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x