Adamari López a vorbit pentru prima dată despre o posibilă relație după divorțul de Toni Costa. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 18.03.2022 la 09:46 Actualizat pe 18.03.2022 la 10:42

După divorțul de Toni Costa, actrița Adamari López a vorbit pentru prima dată despre o posibilă relație. Ce a declarat vedeta și cum au reacționat internauții.

Adamari López zâmbește, poartă părul desprins și lung

Adamari López, pe covorul roșu. 16 oct. 2021

Profimedia Images

Adamari López a vorbit pentru prima oară despre o posibilă relație după divorțul de Toni Costa. Vedeta și-a obișnuit fanii cu provocări realizate în mediul online, acolo unde obișnuiește să posteze destul de des. Cea mai nouă apariție i-a intrigat pe internauți, asta pentru că aceasta a făcut pentru prima dată referire la un nou partener.

Cu toate acestea, la final totul s-a dovedit a fi o glumă, o provocare pe care mulți o încearcă zilele acestea pe rețelele sociale.

Adamari López a vorbit pentru prima dată despre o posibilă relație

După ce a vorbit despre noua relație a fostului soț, Adamari López a postat un videoclip controversat în mediul online, acolo unde fanii o urmăresc de pretutindeni. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre o posibilă relație după divorțul de Toni Costa.

Imaginile cu iz comic le-au pus fanilor un semn de întrebare, însă până la urmă actrița a spus tot adevărul în legătură cu starea sa amoroasă din prezent. Adamari López a declarat că este gata să dea o nouă oportunitate iubirii și să-și descopere sufletul pereche. De asemenea, aceasta a subliniat faptul că nu se teme să folosească aplicații utile care să o ajute în acest proces.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre marea ei dragoste, Adamari López a dezvăluit că fiica ei va fi întotdeauna pe primul loc atunci când vine vorba despre aceste sentimente intense. “Am toată dragostea din lume pentru fiica mea.”, a spus aceasta, conform Tvnotas.com.mx. Cu toate că Adamari López și Toni Costa au divorțat, cei doi s-au reunit recent pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei Alaïa.

Citește și: Adamari López, primele declarații despre relația lui Toni Costa cu modelul Evelyn Beltrán. Cum a reacționat vedeta

Petrecerea a avut loc în Cancún, iar fotografiile din cadrul sărbătorii au fost postate imediat pe paginile de socializare ale celor doi. Invitată în emisiunea ‘La Mesa Caliente’, Adamari López a dezvăluit că este pregătită să întâlnească un nou partener de viață.

Adamari López, pregătită să-și întâlnească sufletul pereche

După anunțul făcut de Toni Costa în legătură cu noua iubită, Adamari López a declarat că este pregătită să dea o nouă șansă iubirii. De asemenea, aceasta a menționat că va folosi aplicații online în acest sens pentru a grăbi procesul.

“Nu știu dacă se va întâmpla sau nu, dar în acest moment nu vreau să renunț la nicio plăcere în viața mea. Dacă nu îmi va plăcea cineva, voi renunța.”, a mărturisit actrița. Adamari López este una dintre cele mai iubite vedete de telenovele cu peste 7 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe atât din viața personală, cât și din cea profesională. După separarea de Toni Costa, vedeta și-a propus să își schimbe stilul de viață, astfel că a făcut apel la cure de slăbire și exerciții fizice care să-i modifice rapid corpul. Cele mai recente fotografii o arată pe actriță purtând haine pe corp ce îi scot în evidență silueta de invidiat.

Citește și: Adamari López și Toni Costa s-au reunit pentru ziua de naștere a fiicei Alaïa. Ce fotografie a postat actrița în mediul online

După ce a vorbit deschis despre relația fostului său partener, Adamari López i-a lăsat acestuia câteva mesase indirecte în mediul online. Fanii au reacționat imediat.

În articolul

Adamari López a vorbit pentru prima dată despre o posibilă relație după divorțul de Toni Costa. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x