Adamari López își surprinde fanii cu un look complet nou. Arată ca un model pe podium

Publicat pe 09.01.2024 la 14:41 Actualizat pe 09.01.2024 la 15:28

Adamari López reapare pe rețelele sociale cu un look complet nou. Vedeta s-a vopsit și a început un proiect profesional inedit.

actrița poartă o bluză cu flori și părul desprins

Adamari López își surprinde fanii cu un look complet nou

Getty Images

Prezenatoarea revine în atenția fanilor cu o emisiune complet nouă și un look inedit. Primele fotografii urcate pe rețelele sociale au reușit să-i surprindă pe fannii. A părăsit platourile unei emisiuni importante după mai bine de 10 ani în fața telespectatorilor.

Adamari López își surprinde fanii cu un look complet nou

În vârstă de 52 de ani, vedeta s-a reîntors în televiziune. Va prezenta un nou show, însă ceea ce a reușit să atragă mai mult atenția a fost felul în care arată în prezent. Prezentatoarea din Puerto Rico a primit nenumărate laude la adresa apariției sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bravo pentru cel care te sfătuiește”, “Felicitări pentru alegerea culorii părului”, Totul succesul din lume ți-l doresc, dragă Ada”, „Ce frumoasă este acea culoare, îți stă spectaculos”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Adamari López a ținut să lase în atenția fanilor câteva detalii legate de emisiunea a cărei prezentatoare va fi.

Citește și: Evelyn Beltran, mâna care l-a susținut pe Toni Costa după despărțirea de Adamari Lopez. Ce spune despre noua lui iubită

“Fericită și mulțumită pentru această zi! Astăzi mă reîntorc la TV cu un format care mă încântă și pe care l-am realizat cu multă dragoste. Vă mulțumesc pentru dragostea voastră, râsetele, distracția și sprijinul în ceea ce privește acest proiect.”, a scris vedeta. Adamari López și-a început cariera în cadrul aceleiași companii în 1990. A jucat în telenovele precum Sin ti ( 1997), Camila ( 1998), Amigas y rivales ( 2001) sau Gata Salvaje ( 2002). Pe lângă cariera de actriță, aceasta s-a făcut remarcată ca prezentatoare în cadrul emisiunii Mira quien baila ( 2011).

“Sunt foarte fericită să mă reîntorc în locul în care mi-am început cariera de actriță. Aceștia au avut întotdeauna ușile deschise pentru mine cu oportunități care au jucat un rol decisiv în drumul meu profesional și sunt sigură că și de această dată va fi la fel.”, a menționat vedeta.

Adamari López dezvăluie momente speciale alături de fiica Alaïa

După ce a fost separată de micuța sa fiică, actrița a revenit în mediul online și a demonstrat că trăiește cele mai frumoase clipe alături de aceasta. S-a aflat în Uruguay pentru un important proiect profesional și astfel a fost nevoită să-și modifice planurile profesionale. Adamari López a împărtășit cu fanii din mediul online un filmuleț în care realizează mai multe activități alături de ea.

Citește și: Fiica faimoasei Adamari López debutează ca și model. Este protagonista unei campanii pentru copii

“Să mă bucur de insula mea se numără printre lucrurile pe care îmi place să le fac. Să fiu în compania fiicei mele este ceva ce nu aș schimba pentru nimic în lume.”, a transmis aceasta. Internauții s-au grăbit să-i lase tot mai multe comentarii și aprecieri, atât pentru ea și pentru fiica sa.

“Ce bine e să simt aroma pământului nostru. Nici nu-ți imaginezi cât mai bucur că fetița ta se bucură.”, “Ce bine vă distrați”, “Sunteți foarte frumoase”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. După ce a părăsit tematica emisiunii a cărei prezentatoare era, a revenit într-un alt proiect profesional. Are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Nu este pentru prima oară când își surprinde fanii cu o schimbare.

În articolul

Adamari López își surprinde fanii cu un look complet nou. Arată ca un model pe podium

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x