Adamari López și-a ajutat fiica să-i îndeplinească dorința lui Toni Costa. Ce cadou a avut în minte celebrul dansator

Publicat pe 16.01.2024 la 14:38 Actualizat pe 16.01.2024 la 15:25

Adamari López și Toni Costa s-au despărțit, însă au decis să rămână prieteni pentru binele fiicei lor. Dansatorul a primit un cadou special din partea fostei sale partenere.

actrița poartă o rochie fără mâneci

Adamari López și-a ajutat fiica să-i îndeplinească dorința lui Toni Costa

Getty Images

Micuța Alaïa a decis să-i ceară ajutorul mamei sale celebre pentru a îl surprinde pe tatăl său cu un cadou inedit. Cu toate că sărbătorile au trecut, cele două s-au reunit cu Toni Costa într-o atmosferă emoționantă. Momentul a fost filmat și postat pe rețelele sociale, iar fanii s-au grăbit să comenteze la scurtă vreme.

Adamari López și-a ajutat fiica să-i îndeplinească dorința lui Toni Costa

A primit nenumărate cadouri de sărbători, însă a decis că este momentul să-l surprindă și pe tatăl său în același mod. Alaïa și Adamari López l-au surprins pe Toni Costa în cel mai frumos mod posibil. Actrița dansatorul s-au despărțit în 2021, însă între aceștia există la momentul actual o relație perfectă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În momentul surprins pe rețelele sociale, se poate observa cum cele două îi prezintă lui Toni Costa cadoul mult dorit. Acesta este o pergolă potrivită pentru spațiul exterior. În fața acestei solicitări, a fost Adamari López cea care a fost nevoită să apeleze la o companie care se dedică acestui tip de oferte. Toni Costa a rămas de-a dreptul surprins, având în vedere că nu și-a putut crede ochilor ceea ce se întâmpla. Cadoul va urma să-i ajungă la reședința sa din Florida.

Citește și: Fiica faimoasei Adamari López debutează ca și model. Este protagonista unei campanii pentru copii

Au trecut mai mult de doi ani de când Toni Costa și Adamari López nu mai formează un cuplu, însă relația celor doi cu micuța Alaïa rămâne intactă. Dansatorul și-a cumpărat propria casă în Florida și de ceva vreme continuă să o amenajeze. Astfel, a primit un cadou mult visat din partea familiei sale. Acesta și-a dorit să aibă o pergolă în grădina sa, precum fosta sa parteneră deține deja. Este spațiul ideal care se poate transforma foarte rapid într-o mobilă de grădină perfectă. Expertul care a discutat cu Toni Costa i-a punctat că este nevoie să ia toate măsurătorile necesare pentru ca totul să fie conform indicațiilor.

Adamari López l-a inclus pe Toni Costa în scrisoarea pentru Moș Crăciun

A trecut aproape o lună de la sărbătorile de iarnă, însă trebuie să reamintim faptul că actrița l-a inclus și pe fostul său partener în scrisoarea pe care a compus-o pentru Moș Crăciun alături de fiica sa.

Citește și: Adamari López recunoaște că a încercat să-l controleze pe Toni Costa la scurtă vreme după separare. Cei doi au căzut la un acord

“Alaïa își dorește ca mama să-i dăruiască o pergolă lui tata. Eu am pus asta în scrisoarea mea, să vedem dacă Moș Crăciun o să-i aducă o pergolă lui Toni.”, a explicat prezentatoarea. Ulterior, cele două au trimis scrisorile către Polul Nord cu ajutorul unei mașini care călătorește până acolo. Adamari López a punctat faptul că atât ea cât și fiica sa au avut un comportament impecabil și merită să primească ceea ce au cerut.

Adamari López este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din Mexic la momentul actual. Are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul emisiunii unde este prezentatoare. O bună perioadă de timp și-a dedicat viața exclusiv creșterii fiicei sale și în prezent a revenit în fața micilor ecrane.

În articolul

Adamari López și-a ajutat fiica să-i îndeplinească dorința lui Toni Costa. Ce cadou a avut în minte celebrul dansator

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x