Adamari López vorbește despre cea mai traumatizantă perioadă a vieții sale. Cum a aflat vedeta că suferă de cancer mamar

Publicat pe 05.10.2022 la 13:32 Actualizat pe 05.10.2022 la 14:21

Adamari López vorbește despre cea mai traumatizantă perioadă a vieții sale. Cum a aflat vedeta că suferă de cancer mamar.

Adamari López poartă o rochie cu paiete și își ține mâinile în șolduri

Adamari López în cadrul Premios Tu Musica Urbano. 23 iunie 2022

Profimedia Images

Adamari López se numără printre cele mai cunoscute vedete din Mexic la momentul actual. Deși viața sa a fost întotdeauna atât cu urcușuri cât și cu coborâșuri, a existat o perioadă mult mai dificilă pe care artista nu o va uita niciodată. A povestit în multe interviuri despre situația sa, însă a decis încă o dată să dea pagina înapoi către amintirile sale.

Adamari López vorbește despre cea mai traumatizantă perioadă a vieții sale

Înainte de a fi diagnosticată cu cancer mamar, Adamari López a consultat medicul din cauza unor alte dureri pe care le-a resimțit. Se pare că la acea vreme, stomacul era cel care îi făcea probleme vedetei. A fost depistată cu îngrozitoarea boală în 2005, pe vremea când era căsătorită cu interpretul Luis Fonsi. Pe lângă chimioterapie și alte tratamente, au existat mai mult de 10 operații pe care vedeta a fost nevoită să le realizeze. Printre acestea s-a numărat și o mastectomie radicală, ceea ce înseamnă extirparea ambilor sâni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu au fost puține ocaziile în care Adamari López să nu vorbească despre boala prin care a trecut acum aproximativ 18 ani. După o perioadă de luptă, vedeta a reușit să învingă boala însă a rămas și în prezent cu multe experiențe de viață. De cele mai multe ori, împărtășește gândurile sale cu urmăritorii din mediul online. Actrița cunoaște acum pe propria piele faptul că această boală cruntă nu este terminală pentru toată lumea.

La vârsta de doar 33 de ani, într-un moment excelent al vieții sale, Adamari López a aflat una dintre cele mai întunecate vești. La scurtă vreme după logodna cu Luisa Fonsi, actrița a aflat că suferă de cancer mamar.

Citește și: Luca Palomo este copia fidelă a lui Eduardo Palomo. Cum arată fiul de 21 ani al regretatului actor

“Acum 18 ani, printr-o examinare de rutină mi-am atins un sân. M-am gândit că există un nodul din cauza perioadei menstruale, dar tot am vrut să verific la doctor din cauza unei alte dureri în corp.”, a povestit vedeta, potrivit Tvnotas.com.mx.

Cum a aflat Adamari López că suferă de cancer mamar

Durerea de stomac de care suferea vedeta i-a alertat pe medici care au ținut să realizeze o ecografie. S-a aflat că există o tumoare malignă ce trebuia trimisă pentru biopsie. Astfel s-a aflat că vedeta suferă de cancer mamar. Ulterior au fost realizat mai multe investigații, însă rezultatul a fost de fiecare dată același.

“Am avut 6 ședințe de chimioterapie cu injecții și a trebuit să-mi taie ambii sâni pentru că la celălalt avea microcalcificări pe care trebuia să le verific mereu.”, a spus actrița. După eliminarea celui de-al doilea sân, s-a aflat că vedea avea o bacterie în corp ce de obicei este rezistentă la penicilină și este foarte dificil de eliminat. Ulterior au urmat alte tratamente mult mai agresive.

Citește și: Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica cea mare. Tânăra a împlinit 14 ani și a avut pregătită o petrecere inedită

În prezent, Adamari López se găsește sănătoasă și dornică să lupte pentru viața sa și a fiicei sale. Cu toate acestea, ține să tragă un semnal de alarmă pentru toate femeile, atât din țara sa natală, cât și din lume. Fiecare control reprezintă o șansă la viață, iar acest lucru nu este de evitat.

În articolul

Adamari López vorbește despre cea mai traumatizantă perioadă a vieții sale. Cum a aflat vedeta că suferă de cancer mamar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x