Adamari López vorbește despre cele mai sensibile momente din viața sa. Cu ocazia Zilei Mondiale a cancerului de sân, actrița readuce în atenția fanilor lupta pe care a câștigat-o

Publicat pe 20.10.2023 la 09:56 Actualizat pe 20.10.2023 la 10:38

Actrița vorbește încă o dată despre mastectomia la care a fost supusă pentru a-și salva viața. A suferit de cancer la sân, iar acum trăiește o viață fericită și sănătoasă.

Adamari López poartă o rochie albă fără mâneci și ține mâinile în șold și zâmbește

Adamari Lopez în cadrul Cybex For Scuderia Ferrari Launch Party. 12 oct. 2018

Getty Images

Pe lângă talentul nemărginit și frumusețea evidentă, Adamari López este cunoscută ca o femeie puternică. Actrița a inspirat mai multe femei de-a lungul timpului, grație exemplului pe care l-a oferit datorită rezilienței în fața obstacolelor vieții.

Adamari López vorbește despre cele mai sensibile momente din viața sa

Fără îndoială, cel mai semnificativ a fost boala de care a suferit cu ceva timp în urmă, pe care a reușit însă să o depășească. În prezent, în luna cancerului la sân, aceasta vorbește despre cele mai sensibilie momente pe care le-a trăit. Este vorba despre mastectomia la care a fost supusă. Într-o conversație cu Rodner Figueroa în cadrul podcastului Cara a cara con Rodner și-a readus aminte despre experiența traumatică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cu trecerea timpului crezi că totul trece. Cred că întrebarea asta nu mi s-a mai pus de multă vreme. La acea vreme, tot ceea ce voiam era să mă fac bine, să mă văd sănătoasă. Dar, de exemplu, când mi-au scos sânul, unul a rămas mai sus. Eu mi-am scos sânul drept pentru că avea cancer, cel drept mi l-am lăsat pentru că aveam dorința de a deveni mamă și voiam să alăptez.”, și-a adus aminte vedeta.

Citește și: Adamari López le arată fanilor casa de păpuși a fiicei Alaïa. Este enormă și plină de jucării

Această temă este una foarte sensibilă pentru celebra prezentatoare, însă ca de fiecare dată a avut puterea să aducă la lumină ceea ce s-a petrecut în trecut. În prezent, Adamari López poartă un implant.

“Atunci voiam să caut orice modalitate prin care să nu se vadă, să disimulez cât mai mult. Erau o multitudine de lucruri pe care le aveam în minte și au fost momente dificile prin care trece orice pacient bolnav de cancer. Nu vă gândiți că este un proces. Vorbim despre asta pentru că trebuie să știți că există salvare, dar trebuie să știm că este un proces dificil și dur peste care trebuie să trecem.”, a spus vedeta.

Repercusiunile emoționale prin care a trecut vedeta

De asemenea, Adamari López a subliniat care au fost cele mai dificile clipe emoționale prin care a fost nevoită să treacă.

“Da, poți să te întrebi dacă îți pierzi feminitatea, dacă o altă persoană se va mai căsători cu tine, cum se vor desfășura lucrurile la locul de muncă. Au fost multe întrebări. În televiziune trebuie să-ți expui foarte mult corpul și pe mine m-a schimbat în toate aspectele. Mi-a căzut părul, s-au întâmplat multe lucruri.”, a spus vedeta printre lacrimi. În prezent spune că micuța sa fetiță se poate bucura de o mamă sănătoasă care are o viață activă.

Citește și: Fiica faimoasei Adamari López debutează ca și model. Este protagonista unei campanii pentru copii

“Cred că Alaïa se bucură de această mamă pentru că am o viață mult mai activă cu ea și pentru că sunt exemplul ei. O invit să practice mai multe lucruri sănătoase decât o făceam înainte, de exemplu mănâncă multe proteine care sunt esențiale pentru mine. Ea își dorește să încerce lucruri care o carbohidrați. O ghidez pentru a rămâne puternică și pentru a continua să facă exerciții. Oasele ei micuțe cresc acum și îi explic totul când mâncăm împreună.”, a povestit vedeta. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la momentul actual.

În articolul

Adamari López vorbește despre cele mai sensibile momente din viața sa. Cu ocazia Zilei Mondiale a cancerului de sân, actrița readuce în atenția fanilor lupta pe care a câștigat-o

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x