Adela Noriega și Luis Miguel au lucrat împreună, iar artistul s-a îndrăgostit de faimoasa actriță. Acesta a compus o melodie special pentru ea

Publicat pe 23.03.2023 la 10:00 Actualizat pe 23.03.2023 la 10:39

Adela Noriega și Luis Miguel au lucrat împreună, iar artistul s-a îndrăgostit de faimoasa actriță. Acesta a compus o melodie special pentru ea.

Adela Noriega poartă o rochie verde, Luis Miguel poartă un costum negru și cămașă albă

Adela Noriega și Luis Miguel au lucrat împreună, iar artistul s-a îndrăgostit de faimoasa actriță

Getty Images

Luis Miguel a încercat să o impresioneze pe Adela Noriega în anii ’80, pe vremea când drumurile li s-au intersectat în carieră. Cu toate acestea, artistul a rămas cu inima frântă și cu o melodie compusă ce este ascultată și astăzi de fanii din toată lumea.

Adela Noriega și Luis Miguel au lucrat împreună, iar artistul s-a îndrăgostit de faimoasa actriță

Una dintre cele mai iubite actrițe din lumea telenovelelor este Adela Noriega. A triumfat în anii ’80 cu rolurile ce au rămas până astăzi în atenția fanilor. A avut oportunitatea de a lucra împreună cu Luis Miguel, artistul care s-a îndrăgostit de ea, ba chiar i-a dedicat și o melodie. Se spune chiar că cei doi au format un cuplu la un moment dat, atunci când actrița interpreta rolul de protagonistă în ‘Quinceañera’ și el era un cântăreț de succes în Mexic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zvonurile s-au intensificat după ce Adela Noriega a jucat în videoclipul piesei Palabra de honor. Tot în același timp, vedeta i-ar fi frânt inima, iar cântărețul i-ar fi compus o melodie specială. S-a transformat într-una dintre cele mai ascultate piese, nu doar pentru intensitatea cu care a fost interpretată, cât și pentru faptul că a avut-o ca protagonistă pe îndrăgita actriță. Adela Noriega a câștigat 80 de milioane de dolari pentru participare, arată About Espanol.

Citește și: Angelique Boyer își dorește să urmeze pașii faimoasei Adela Noriega în lumea telenovelelor. Fanii se tem că vedeta din “Rebelde” se va retrage din lumina reflectoarelor

Cu toate că se afla pe culmile succesului, Adela Noriega a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în 2008 după ce a jucat rolul de protagonistă în Fuego en la sangre. Potrivit univision.com, aceasta locuiește în Mexic și își conduce propria companie. Cu toate că a renunțat la cariera artistică, timp de 27 de ani de carieră a jucat în nenumărate telenovele, printre care și capodopera Amor real. Drama de epocă a fost produsă de Carla Estrada în 2003.

Adela Noriega a interpretat-o pe Matilde Peñalver y Beristáin Curiel, tânăra care urma să aibă o căsătorie aranjată cu Manuel Fuentes ( Fernando Colunga).

Carla Estrada dezvăluie dieta pe care Adela Noriega a fost nevoită să o aibă pe toată durata filmărilor

De la interpretare până la ținute, totul a reușit să surprindă în acea perioadă. Cele mai admirate erau rochiile lungi cu corset pe care personajele erau nevoite să le poarte. Actrițele aveau astfel o talie mică, potrivită pentru acest tip de scene. Acestea nu-și scoteau niciodată corsetele, fiind o adevărată luptă pentru supraviețuire.

Citește și: Aracely Arámbula îl acuză pe Luis Miguel. Cântărețul nu a mai plătit pensia alimentară a celor doi copii de 3 ani

“Am vorbit și i-am spus că ar fi potrivită pentru ea această istorie. Am realizat toate demersurile necesare și asta a fost tot.”, a dezvăluit producătoarea Carla Estrada. Cu toate acestea, negocierile au întîrziat, iar producția a început fără ca actrița să apară pe micile ecrane încă de la început.

“La câteva săptămâni după, a fost și ea integrată. Am o relație foarte specială cu Adela pentru că parte din munca pe care a realizat-o în Mexic a fost alături de mine.”, a declarat Carla Estrada. Cât despre întoarcerea vedetei pe platourile de filmare, producătoarea a dezvăluit că a vorbit despre despre acest subiect însă cu o perioadă în urmă. Adela Noriega a jucat și în 'El privilegio de amar', 'María Isabel' și 'Fuego en la sangre'.

În articolul

Adela Noriega și Luis Miguel au lucrat împreună, iar artistul s-a îndrăgostit de faimoasa actriță. Acesta a compus o melodie special pentru ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x