Angelique Boyer își dorește să urmeze pașii faimoasei Adela Noriega în lumea telenovelelor. Fanii se tem că vedeta din “Rebelde” se va retrage din lumina reflectoarelor

Publicat pe 23.02.2023 la 11:25 Actualizat pe 23.02.2023 la 11:57

Angelique Boyer își dorește să urmeze pașii faimoasei Adela Noriega în lumea telenovelelor. Fanii se tem că vedeta din “Rebelde” se va retrage din lumina reflectoarelor.

Angelique Boyer poartă o rochie galbenă fără mâneci cu decolteu și zâmbește

Angelique Boyer își dorește să urmeze pașii faimoasei Adela Noriega în lumea telenovelelor

Profimedia Images

Angelique Boyer a devenit una dintre cele mai respectate actrițe din lumea telenovelelor de acum 12 ani. Așa s-a întâmplat și cu Adela Noriega, care se afla în plină ascensiune dar a renunțat la celebritate.

Angelique Boyer își dorește să urmeze pașii faimoasei Adela Noriega în lumea telenovelelor

Vedeta din “Rebelde” continuă să-și construiască o carieră inedită și în prezent joacă pentru a opta oară rolul de protagonistă în producția “El amor invencible”, proiect în care împarte platourile de alături de Danilo Carrera și Daniel Elbittar. În prezent este una dintre cele mai solicitate actrițe din lumea telenovelelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Angelique Boyer este o vedetă de origine franceză în vârstă de 34 de ani. Se gândește deja să se retragă din lumea celebrităților, așa cum au făcut și alte faimoasei, printre care și Adela Noriega.

Citește și: Angelique Boyer vorbește despre criticile pe care le-a primit din partea fanilor. Vedeta le-a cerut acestora să nu cumpere bilete pentru turneul RBD

“Nu știu, adevărul e că totul este foarte personal și greu de decis. Cred că trăim timpuri diferite, acum totul e super rapid și avem mai multe opțiuni, înainte nu existau.”, a declarat actrița care a jucat rolul “Vico” în telenovela “Rebelde”. De-a lungul carierei sale, Angelique Boyer a ținut să facă pauze lungi pentru a se odihni, dar și pentru a petrece timp alături de cei dragi ce locuiesc în Franța și de a se bucur de relația cu Sebastian Rulli. Până acum, așa cum a declarat pentru Tvynovelas, nu are în plan să se retragă pentru totdeauna din lumea actorilor.

Adela Noriega pe de altă parte, s-a retras acum 15 ani, ultimul său proiect fiind “Fuego en la sangre”. Pe atunci avea 39 de ani, aproape aceeași vârstă cu Angelique Boyer. De-a lungul a 24 de ani de carieră a jucat în 13 telenovele, iar în 11 a avut rolul de protagonistă. După ultimul succes avut cu telenovela “Fuego en la sangre”, aceasta s-a retras fără niciun anunț în prealabil. De atunci, nu a mai fost văzută.

Viața sa personală a rămas întotdeauna un mister, iar tot ceea ce se știe este că Adela Noriega călătorește între Miami și Mexic și se ocupă cu afaceri.

Adela Noriega revine în lumina reflectoarelor. Carla Estrada dezvăluie dacă a vorbit cu actrița

Deși au trecut mulți ani de când s-a retras din mediul artistic, rămân în continuare dubii legate de întoarcerea îndrăgitei Adela Noriega în telenovele. În 2008, actrița a renunțat la celebritate, asta după ce a jucat în ultima sa telenovelă “Fuego en la sangre”.

Citește și: Angelique Boyer vorbește despre “Rebelde” în plină ascensiune a formației din celebra telenovelă. Cum a trăit vedeta cea mai intensă perioadă pe plan profesional

Carla Estrada, cea care a lucrat cu Adela Noriega în proiecte precum Amor Real și El privilegio de amar, a dezvăluit dacă actrița se va întoarce să lucreze pe platourile de filmare.

“Mie mi-ar plăcea să se întoarcă, dar n-am localizat-o și nici n-am căutat-o, ăsta este adevărul. Nu avem niciun contact, nu am vorbit cu ea.”, a dezvăluit Carla Estrada. Producătoarea s-a arătat încântată de ideea unei noi telenovele ce o va avea ca protagonistă pe Adela Noriega. Se știe faptul că în prezent locuiesc în America.

“E păcat să s-a îndepărtat, dar știi ce? Ea întârzie, dar își alege foarte bine proiectele. Sper să se întoarcă și cu mine.”, a spus Carla Estrada.

În articolul

Angelique Boyer își dorește să urmeze pașii faimoasei Adela Noriega în lumea telenovelelor. Fanii se tem că vedeta din “Rebelde” se va retrage din lumina reflectoarelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x