Cine este Sarp Apak din serialul “Jocurile iubirii”. Află totul despre actorul din Turcia

Publicat pe 21.05.2023 la 21:19 Actualizat pe 21.05.2023 la 18:45

Cine este Sarp Apak din serialul “Jocurile iubirii”. Află totul despre actorul din Turcia și detalii în plus.

Sarp Apak poartă o maletă gri, o pălărie și o geacă

Sarp Apak din serialul “Jocurile iubirii” se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

Happy Channel

Sarp Apak, cunoscut publicului din Turcia pentru rolurile sale de comedie, i-a surprins pe toți cu un rol de excepție în serialul “Jocurile iubirii”. A reușit să depășească așteptările tuturor și a câștigat inimile a milioane de fani cu personajul “Mahir”.

Cine este Sarp Apak, actorul din serialul “Jocurile iubirii”

“Jocurile iubrii” este unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia în acest moment. Deși are doar 26 de episoade, a reușit să cucerească prin povestea inedită prezentată alături de actori de excepție. Printre aceștia se numără Sarp Apak, Akın Akınözü și Öykü Karayel. La scurt timp după finalizarea filmărilor, Sarp Apak a decis că își dorește să-și petreacă timpul pentru a se odihni. Cu toate acestea, a subliniat faptul că trebuie să revină pe platourile de filmare pentru a-și câștiga venitul. Cu câteva proiecte pregătite pentru cei care îl îndrăgesc, este gata să dea viață unor noi persoanje de viitor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“S-au efectuat studii, sunt câteva pregătiri preliminare. Am lucrurile mele pe care le pregătesc.”, a mărturisit Sarp Apak. Acesta este gata să ofere publicului o surpriză de proporții chiar la începutul anului. Acesta a mai spus că se aștepta ca serialul “Jocurile iubirii” să continuie. Cu toate acestea, visul său nu s-a îndeplinit.

Citește și: Cine este Akın Akınözü, îndrăgitul actor din serialul turcesc “Jocurile iubirii”. Totul despre vedetă

“Vreau să apar în fața publicului cu ceva frumos. E mai puțin probabil să fac greșeli acum, așa că încerc să aleg totul cu grijă.”, a spus Sarp Apak. După serialul “Jocurile iubrii”, actorul a mărturisit că își dorește să continue cu astfel de proiecte și să lase comedia deoparte pentru moment.

“Acum vreau să fac altceva față de comedie. Fac mișcările necesare în acest sens. Vedeți, s-a întâmplat și anul trecut.”, a spus. Cu toate că nu renunță la proiectele de comedie, prioritatea sa este “drama” în acest moment. Își dorește să evalueze ofertele dintr-un alt punct de vedere. A fost impresionat de Kıvanç Tatlıtuğ în seria “Kuzey Güney”.

Sarp Apak a vorbit despre viața personală într-un podcast

İsmail Türküsev l-a avut ca invitat pe Sarp Apak în seria de podcasturi “Yol friend”. Acesta a trecut prin subiecte de la muzica pe care o ascultă, până la pasiunile sale și viața de bărbat căsătorit. Astfel fanii au aflat că actorul său preferat este Robert Downey Jr. și că atunci când își alege un prieten, are greutăți foarte mari în a oferi încredere.

Citește și: Află totul despre actrița Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia

În cea mai recentă dintre fotografiile postate pe pagina personală de Instagram, Sarp Apak a postat o fotografie de pe vremea când avea 20 de ani. Cu peste 300 de mii de internauți ce îi urmăresc a postat până acum peste 200 de apariții, atât din viața personală cât și cea profesională.

“Trimit reproșuri tuturor celor care mă împiedică să mă îmbrac ca atunci.”, a scris actorul de origine turcă. Este căsătorit și are un copil, iar imaginile emoționante de familie postate pe internet reușesc de fiecare dată să impresioneze publicul. Bengisu Uzunöz este partenera sa cu care s-a căsătorit încă din 2018. Güney Apak este fiul său în vârstă de 4 ani.

În articolul

Cine este Sarp Apak din serialul “Jocurile iubirii”. Află totul despre actorul din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x