Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie”

Publicat pe 08.09.2020 la 11:27 Actualizat pe 08.09.2020 la 11:34

Alexandre Borges, actorul din “Legături de familie”, s-a născut la 23 februarie 1966, în Sao Paulo, Brazilia.

Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie”

Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie”

Alexandre Borges, actorul din “Legături de familie”, s-a născut la 23 februarie 1966, în Sao Paulo, Brazilia. El este un iubitor de animale convins, îndrăgește mult pisicile și caii. Actorul său preferat este Paulo Gracindo. Alexandre a cunoscut-o pe soția sa Julia pe platourile de filmare, fiind colegi în telenovelele "O Beijo do Vampiro", "Celebridade" și în filmele "Amor que Fica" și "Um Copo de Cólera".

Pe lângă cariera de actor, Aleandre este și producător. El a devenit cunoscut pentru rolurile sale din "A Próxima Vítima" (1995), "O Invasor" (2001) și "Ti Ti Ti" (2010). De asemenea, el a jucat în telenovele faimoase precum "Um Copo de Colera" (1999), "Lacos de Familia" (2000), "Bossa Nova" (2000), "Celebridade" (2003), "Belissima" (2005), "Balada das Duas Mocinhas de Botafogo" (2006), "Como você quer o seu casamento?" (2015), iar în prezent joacă în "Arigo" (2020).

Despre telenovela “Legături de familie”

În telenovela braziliană “Legături de familie”, Danilo este soțul Almei, fiind un Don Juan care flirtează cu toate prietenele soției sale și cu îngrijitoarea. În același timp, el este foarte îndrăgostit de Alma.

Povestea se desfășoară în Rio de Janeiro. Helena, protagonista serialului, este implicată într-un accident cu Edu. Helena, este o femeie de succes, proprietara unei clinici de înfrumusețare. Edu, nepotul Almei, este un medic tânăr, înstărit. Accidentul are loc în fața librăriei lui Miguel, un bărbat înstărit, cu o viața stabilă. El își amintește de accidentul de mașină în care a pierdut-o pe soția sa. Centrul poveștii este idila care se naște între Helena și Edu, în ciuda diferenței de vârstă. Povestea lor nu va avea un final fericit pentru că se va forma într-un triunghi amoros atunci când Camila, fiica Helenei, își face apariția.

Fred este fiul cel mare al Helenei, un inginer în vârstă de 25 ani. El doar ce a absolvit și încearcă să își stabilizeze căsnicia. Caracterul său va fi testat atunci când mama lui se va întâlni cu un bărbat de aceeași vârstă cu el.

Urmărește „Legături de familie”, de luni până vineri, de la 18:00, la Happy Channel!

Citește și: Eliete Cigarini, în rolul Silviei din telenovela “Legături de familie” Regiane Alves, frumoasa Clara din telenovela “Legături de familie”

În articolul

Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp