Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie”

Publicat pe 08.09.2020 la 11:27 Actualizat pe 08.09.2020 la 11:34

Alexandre Borges, actorul din “Legături de familie”, s-a născut la 23 februarie 1966, în Sao Paulo, Brazilia.

Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie”

Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie”

Alexandre Borges, actorul din “Legături de familie”, s-a născut la 23 februarie 1966, în Sao Paulo, Brazilia. El este un iubitor de animale convins, îndrăgește mult pisicile și caii. Actorul său preferat este Paulo Gracindo. Alexandre a cunoscut-o pe soția sa Julia pe platourile de filmare, fiind colegi în telenovelele "O Beijo do Vampiro", "Celebridade" și în filmele "Amor que Fica" și "Um Copo de Cólera".

Pe lângă cariera de actor, Aleandre este și producător. El a devenit cunoscut pentru rolurile sale din "A Próxima Vítima" (1995), "O Invasor" (2001) și "Ti Ti Ti" (2010). De asemenea, el a jucat în telenovele faimoase precum "Um Copo de Colera" (1999), "Lacos de Familia" (2000), "Bossa Nova" (2000), "Celebridade" (2003), "Belissima" (2005), "Balada das Duas Mocinhas de Botafogo" (2006), "Como você quer o seu casamento?" (2015), iar în prezent joacă în "Arigo" (2020).

Despre telenovela “Legături de familie”

În telenovela braziliană “Legături de familie”, Danilo este soțul Almei, fiind un Don Juan care flirtează cu toate prietenele soției sale și cu îngrijitoarea. În același timp, el este foarte îndrăgostit de Alma.

Povestea se desfășoară în Rio de Janeiro. Helena, protagonista serialului, este implicată într-un accident cu Edu. Helena, este o femeie de succes, proprietara unei clinici de înfrumusețare. Edu, nepotul Almei, este un medic tânăr, înstărit. Accidentul are loc în fața librăriei lui Miguel, un bărbat înstărit, cu o viața stabilă. El își amintește de accidentul de mașină în care a pierdut-o pe soția sa. Centrul poveștii este idila care se naște între Helena și Edu, în ciuda diferenței de vârstă. Povestea lor nu va avea un final fericit pentru că se va forma într-un triunghi amoros atunci când Camila, fiica Helenei, își face apariția.

Fred este fiul cel mare al Helenei, un inginer în vârstă de 25 ani. El doar ce a absolvit și încearcă să își stabilizeze căsnicia. Caracterul său va fi testat atunci când mama lui se va întâlni cu un bărbat de aceeași vârstă cu el.

Urmărește „Legături de familie”, de luni până vineri, de la 18:00, la Happy Channel!

Citește și: Eliete Cigarini, în rolul Silviei din telenovela “Legături de familie” Regiane Alves, frumoasa Clara din telenovela “Legături de familie”

În articolul

Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x