Ali Ipin, actorul din rolul lui Riza serialul turcesc “Cennet”

Publicat pe 10.09.2020 la 11:40 Actualizat pe 10.09.2020 la 12:09

Actorul Ali Ipin, unul dintre personajele din serialul turcesc Cennet, s-a născut la 21 decembrie 1955, în Ankara, Turcia.

Ali Ipin, actorul din rolul lui Riza serialul turcesc “Cennet”

Ali Ipin, actorul din rolul lui Riza serialul turcesc “Cennet”

smmenajerlik.com

Actorul Ali Ipin, unul dintre personajele din serialul turcesc Cennet, s-a născut la 21 decembrie 1955, în Ankara, Turcia.

El a absolvit la departamentul de teatru al Conservatorului de Stat din Ankara în 1978. De asemenea, actorul a părăsit Teatrul de Stat în 1981 și și-a continuat educația ca student invitat la departamentul de teatru al Conservatorului de Geneve din Geneva, Elveția.

În 1982, el s-a întors din nou în Turcia intrând în direcția generală a teatrelor de stat. În 1985 a fost trimis la Geneva pentru șase luni. În acest timp, artistul, care a fost asistent de regie la teatrul La Cour des Miracles, a participat la peste patruzeci de piese în cadrul Teatrului de Stat și a lucrat ca asistent de regie în 6 piese.

Rolurile pentru care el a devenit cunoscut sunt cele din serialele Hatirla Gönül (2015), Valea Lupilor (2003) și Kollama (2008). Actorul în vârstă de 64 de ani are o carieră impresionantă în actorie, jucând în filme și seriale precum Cennet (2017) - Riza Soyer, Hatirla Gönül (2015) - Kürsat, Güzel Köylü (2014) - Yusuf, Münferit (2007) – Sef, Kayip asiklar (2004) – Mahmut, Kurtlar vadisi / Valea lupilor (2003) - Kirve (2004-2005) și Asmali konak (2002).

Despre serialul “Cennet”

Cennet și Selim s-au întâlnit prima oară înainte de ceremonia de absolvire, când bărbatul a fost la un pas de a o lovi cu mașina pe aceasta. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Aceștia se reîntâlnesc după absolvire, când familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant.

La restaurant, ei sunt serviți chiar de Cennet, care lucrează ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel, Cennet devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Urmărește serialul turcesc “Cennet”, de luni până vineri, de la 22:00, la Happy Channel!

Citește și: Ebru Nil Aydin, actrița care o interpretează pe Sema Soyer în serialul “Cennet” Hazım Körmükçü, actorul din serialul turcesc “Cennet”

În articolul

Ali Ipin, actorul din rolul lui Riza serialul turcesc “Cennet”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum îl apără avocatul pe turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela: "A lovit-o de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut"
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x