Alina Boz nu se grăbește să revină pe platourile de filmare. Vedeta se bucură de viața alături de Umut Evirgen

Publicat pe 18.12.2023 la 13:34 Actualizat pe 18.12.2023 la 14:06

Alina Boz trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale în plan personal. Pe plan profesional, actrița din Ține-mă de mână pare că nu își dorește să revină pe platourile de filmare.

acrița poartă un sacou roz și zâmbește

Alina Boz nu se grăbește să revină pe platourile de filmare

Happy Channel

Are peste 4 milioane de fani pe contul personal de instagram și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Originară din Rusia, a reușit să-și facă numele cunoscut în țara de origine a lui Can Yaman. După o lungă perioadă în care și-a dovedit eficiența pe platourile de filmare în cadrul celor mai de succes seriale, acum se bucură de o perioadă liniștită pe plan personal.

Alina Boz nu se grăbește să revină pe platourile de filmare

A devenit soția lui Umut Evirgen în luna decembrie și de atunci fotografiile emoționante din cadrul evenimentului au apărut în mediul online. Cu toate că lumea a privit cu scepticism relația celor doi, între timp îndrăgostiții au demonstrat contrariul. Alina Boz a jucat în cele mai multe seriale de succes de-a lungul timpului printre care și Poveste cu zâne sau Ține-mă de mână alături de Alp Navruz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, în această perioadă se găsește liberă de contract și se bucură tot mai mult de ceea ce îi oferă viața personală. De altfel, nu a avut o lună de miere, asta pentru că actrița a preferat să se odihnească, arată seriesturkish.com. Atât ea cât și Umut Evirgen au răcit și au petrecut zilele altfel decât și-ar fi dorit.

Citește și: Alina Boz reapare pe coperta unei reviste importante din Turcia la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce look abordează actrița în prezent

“Este o epidemie foarte rea. Sincer, am răcit puțin după nuntă și am petrecut zilele la pat și ne-am odihnit. Ne-am revenit puțin. Nu e nicio grabă, luna de miere poate fi oricând. Călătorim tot timpul oricum, nu avem planuri speciale pentru asta. Putem să mergem la zăpadă pentru că oricum ne aflăm în plin sezon. Vrem să mergem undeva unde n-am mai fost, dar nu ne-am decis încă.”, a declarat vedeta, potrivit aceleiași publicații.

Vedeta din Ține-mă de mână își sfătuiește fanii să îmbrățiișeze noul an cu iubire, subliniind faptul că 2023 a fost o perioadă interesantă pentru ea.

“2023 a fost un an interesant. Lucruri rele se pot întâmpla în lume și în țara noastră. Lasă anul care vine să îmbrățișăm toți iubirea.”, a spus. Faimoasa actriță s-a născut în Moscova în 1998 și a jucat în producții importante din 2016. A devenit populară cu seriale precum Elimi Bırakma, dar și Maraşlı sau Aşk 101.

Alina Boz vorbește despre Umut Evirgen. Cuvintele actriței

S-a căsătorit recent după o lungă relație cu Mithat Can Özer (42). Relația cu Umut Evirgen a venit la scurtă vreme după despărțire, însă fanii au privit cu scepticism ceea ce s-a întâmplat, asta pentru că regizorul este recunoscut pentru multiplele sale aventuri cu vedete îndrăgite. În vârstă de 25 de ani, Alina Boz a mărturisit că este obișnuită să fie în centurl atenției, dat fiind cariera sa artistică.

Citește și: Alina Boz surprinde cu o fotografie romantică alături de partenerul Umut Evirgen. Vedeta din Furtună pe Bosfor nu se mai ascunde

“Ar trebui să-mi întrebi iubitul ce fel de persoană este Alina când iubește. Relațiile nu ar trebui să vină cu așteptări. E drăguț să lași totul să se întâmple. E foarte plăcut să-l însoțesc pe Umut în această cale pe care pășește cu entuziasm.”, a subliniat vedeta. Recunoaște că a crescut pe platourile de filmare și cunoaște tot ceea ce se întâmplă în spatele camerelor.

În articolul

Alina Boz nu se grăbește să revină pe platourile de filmare. Vedeta se bucură de viața alături de Umut Evirgen

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x