Alina Boz revine în atenția publicului. Actrița a semnat un contract pe doi ani

Publicat pe 29.05.2024 la 11:54 Actualizat pe 29.05.2024 la 12:58

Alina Boz este pregătită să revină în atenția fanilor după o lungă perioadă de absență. Actrița a semnat un contract pe doi ani cu un brand de cosmetice.

actriță în diferite ipostaze

Alina Boz revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional

Instagram

Alina Boz a ținut să dispară din peisajul serialelor turcești pentru o perioadă. S-a căsătorit și a ținut să revină pe băncile școlii. Continuă să fie apreciată de fanii din toată lumea, iar acest lucru se observă foarte ușor pe rețelele sociale, acolo unde publică fotografii și filmulețe atât din viața personală cât și profesională.

Alina Boz revine în atenția publicului

A ținut să pășească pe culmile succesului încă de mică și s-a văzut că talentul său este fără pereche. Și-a finalizat relația de patru ani și la scurtă vreme s-a căsătorit cu alesul inimii. A fost judecată de fani pentru alegerea sa, însă acest lucru nu a oprit-o să-și continuie viața așa cum singură și-a creat-o. Cu toate că nu a mai apărut de multă vreme în proiecte profesionale, a decis să semneze un contract pe doi ani cu un brand pe care l-a mai reprezentat și în trecut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din luna iunie, aceasta va putea fi urmărită într-o nouă reclamă a celor de la Duru. Odată cu lansarea unui nou șampon, Alina Boz va fi cea care va apărea încă o dată în fața fanilor astfel. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat pste 90 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de mama sa, femeia despre care toată lumea spune că este de o frumusețe nemaiîntâlnită.

Citește și: Ce se întâmplă în căsnicia Alinei Boz cu Umut Evirgen. Noi detalii chiar din partea actriței din "Ține-mă de mână"

După ce Alina Boz s-a căsătorit recent cu producătorul turc Umut Evirgen, au început să apară imediat zvonurile despărțirii. Cei mai mulți au fost surprinși să vadă că vedeta apare singură în cele mai multe dintre pozele pe care le publică pe pagina sa.

“Totul este bine, căsnicia merge foarte bine. Am o rugăminte la voi. Vă rog să nu mă mai lăsați singură, am un soț. Aș fi bucuroasă dacă m-ați poza cu el.”, a transmis actrița din Ține-mă de mână.

Umut Evirgen vorbește despre căsnicia cu Alina Boz

Producătorul s-a aflat pe primele pagini ale publicațiior cu multe dintre relațiile sale de-a lungul timpului. S-a spus că și cea cu Alina Boz ar fi fugitivă și că nu ar dura mai mult decât câteva săptămâni. Cei doi însă au dovedit contrariul și iată că astăzi rămân căsătoriți. El a fost cel care a lăsat un mesaj exploziv în fața jurnaliștilor după ce s-a spus că relația sa ar fi destrămată.

Citește și: Alina Boz și Umut Evirgen rup tăcerea după ce s-a spus că divorțează după câteva luni de mariaj. Primele lor reacții

“Prieteni, nu știu cine sunteți, dar circulă pe internet foarte multe știri false. Știri ca Umut și Alina divorțează, căsnicia nu funcționează. Nu există o bază reală pentru acestea, noi suntem foarte fericiți. Aceste știri nu ar trebui luate în considerare, este enervant să tot vedem aceste lucruri.”, a spus acesta. Născută pe 14 iunie 1998 în Rusia, a devenit o actriță extrem de cunoscută în Turcia. Vorbim despre Alina Boz, soția lui Umut Evirgen și protagonista seriilor precum Furtună pe Bosfor sau Ține-mă de mână. De asemenea, Marșli cu Burak Deniz din 2021 a avut o rezonanță puternică pentru aceasta. Love 101 din 2020 până în 2021 i-a adus de asemenea succes nemăsurat.

În articolul

Alina Boz revine în atenția publicului. Actrița a semnat un contract pe doi ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x