Ce se întâmplă în căsnicia Alinei Boz cu Umut Evirgen. Noi detalii chiar din partea actriței din "Ține-mă de mână"

Publicat pe 29.03.2024 la 10:45 Actualizat pe 29.03.2024 la 12:04

Alina Boz și Umut Evirgen au fost surprinși în cadrul unui eveniment organizat în Turcia. Actrița din Ține-mă de mână a oferit detalii despre situația din viața personală.

actriță poartă o rochie de mireasă albă

Ce se întâmplă în căsnicia Alinei Boz cu Umut Evirgen

Happy Channel

Alina Boz și Umut Evirgen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. S-au căsătorit în cadrul unui eveniment restrâns. Au avut 90 de invitați, printre care membrii familiei și cei mai buni prieteni.

Ce se întâmplă în căsnicia Alinei Boz cu Umut Evirgen

Îndrăgostiții au fost văzuți în cadrul unui eveniment organizat în Turcia și nu au putut scăpa întrebărilor adresate de jurnaliști. Actrița din Ține-mă de mână a oferit câteva detalii legate de viața sa amoroasă din prezent și cum petrece timpul alături de soțul său. Chiar dacă a renunțat pentru o perioadă la proiecte profesionale, continuă să lucreze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina Boz s-a înscris la facultate și este decisă să-și continuie studiile în acest sens. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 90 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, clipe pe care le-a petrecut împreună cu Umut Evirgen.

Citește și: Unde alege Alina Boz să-și petreacă timpul liber. A fost fotografiată într-un târg de vechituri

“Totul este bine. Umut a început să lucreze ca și regizor. Se concentrează pe asta. Eu sunt la școală. Nu prea s-au schimbat multe lucruri de când ne-am căsătorit. Dragostea noastră continuă. Am început să locuim în aceeași casă.”, a povestit vedeta în fața jurnaliștilor, arată sacitaslan.com.

Îndrăgostiții au publicat la scurtă vreme după căsnicie mai multe fotografii pe paginile de socializare. Cu toate că internauții se așteptau ca relația celor doi să se sfârșească repede, iată că au dovedit contrariul. Dacă vorbim despre Alina Boz, aceasta a jucat roluri de protagonistă în seriale precum Furtună pe Bosfor, Ține-mă de mână, Love 101, Marșali și O poveste cu zâne. Multe dintre producții au fost difuzate și pe Happy Channel. Cei doi au fost surprinși în cadrul unei premiere importante din țara natală.

Alina Boz trebuia să joace alături de Çağatay Ulusoy în serialul The Tailor (Terzi). Ce s-a întâmplat cu cei doi actori la finalizarea proiectului

Un nume cu rezonanță în ceea ce privește producțiile din Turcia, Alina Boz reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii cu rolurile sale. Chiar dacă urma să joace alături de Çağatay Ulusoy în The Tailor, schimbarea s-a produs în ultimul moment.

Citește și: Ea este cea mai frumoasă actriță de origine turcă, conform publicului. 23 de vedete superbe au luptat pentru acest titlu

Pe atunci s-a spus că actorul ar fi intrat în depresie din cauza schimbării neașteptate. A jucat rolul de protagonist alături de Şifanur Gül în cele din urmă, iar producția a avut un succes răsunător. Actorul a rămas discret în ceea ce privește comentariile îndreptate la adresa vedetei și nu s-a exprimat în această privință.

Născută pe 14 iunie 1998 în Moscova, Alina Boz a devenit o figură cunoscută în Turcia după ce a început să joace roluri importante în seriale. Înainte de a-și începe cariera propriu-zisă a fost figura centrală în tot mai multe reclame ale unor branduri importante. Tatăl său este de origine turcă, pe când mama sa este rusoaică.

A format un cuplu cu Mithat Can Özer, artist cu 17 ani mai mare decât actrița din Ține-mă de mână. După 4 ani de relație, cei doi au decis să pornească pe drumuri separate ale vieții.

În articolul

Ce se întâmplă în căsnicia Alinei Boz cu Umut Evirgen. Noi detalii chiar din partea actriței din "Ține-mă de mână"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x