Alina Boz și Mithat Can Özer s-au despărțit. Cine este Umut Evirgen, noul său partener

Publicat pe 21.09.2023 la 22:00 Actualizat pe 21.09.2023 la 22:00

Protagonista din "Furtună pe Bosfor" și-a încheiat relația de 4 ani cu Mithat Can Özer. În prezent formează un cuplu cu Umut Evirgen.

Alina Boz poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul lung, desprins

Alina Boz și Mithat Can Özer s-au despărțit

Happy Channel

După o relație de lungă durată cu fiul cântăreței Sezen Aksu, Alina Boz a luat decizia de a încheia orice legătură amoroasă. Se pare că vedeta din “Furtună pe Bosfor” nu a fost câtuși de puțin afectată, asta pentru că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Alina Boz și Mithat Can Özer s-au despărțit

Este vorba despre regizorul turc Umut Evirgen. Acesta a mai avut în trecut relații cu actrițele Serenay Sarikaya, Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun și altele. Se zvonește că Alina Boz ar fi ținut să se răzbune pe fostul său partener.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La doar 16 zile de la separarea de Mithat Can Özer, vedeta din Furtună pe Bosfor a fost văzută în brațele altui bărbat. Cei doi au petrecut vacanța în Grecia și au revenit în Turcia pentru a se bucura de zilele însorite de vară. Cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, Alina Boz este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual.

A jucat în seriale de succes și a demonstrat că este un model aparte. Cu o fotografie publicată pe pagina personală de Instagram, Umut Evirgen și-a anunțat relația cu Alina Boz. Cei doi apar îmbrățișați și zâmbind. La scurtă vreme, multă lume s-a întrebat cine este noul partener al faimoasei din Furtună pe Bosfor. Este unul dintre cei mai tineri faimoși din lumea filmului, născut pe 26 februarie 1990 în Istanbul.

Citește și: Alina Boz, apariție imperială la miezul nopții într-o rochie cu decolteu, înțesată cu pietre prețioase. Actrița din "Furtună de pe Bosfor" strălucește în ținuta specială

Este regizor, scenarist și producător și a studiat în cadrul Berkeley College în New York, departamentul de Administrarea Afacerilor. S-a întors în Turcia pentru a-și completa studiile cu un master în lumea cinematografică în cadrul Instanbul Bilgi University. Cât despre Alina Boz, frumusețea sa a fost încă o dată comparată cu cea a mamei sale. Internauții au ținut să lase comentarii în mediul online, comparând-o pe Olga Boz cu sora faimoasei actrițe.

Alina Boz, comparată cu mama sa în mediul online

Cei care îi cunosc deja istoricul faimoasei Alina Boz știu că mama sa este fotograf de profesie. În cele câteva imagini pe care le-a publicat cu chipul său, internauții au dezvăluit că este asemănătoare cu fiica sa celebră.

Citește și: Alina Boz a îmbrăcat un costum de plasă. Vedeta uimește cu creativitatea sa în materie de ținute

“Mama este mult mai frumoasă decât fiica”, “Parcă ar fi sora mai mare”, au fost comentariile celor care au urmărit-o până acum pe Alina Boz în serialele de succes în care a jucat rolul de protagonistă. Născută pe 14 iunie 1998 în Moscova, a trăit de mică în Turcia și astfel și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Toate serialele în care a jucat au căpătat rapid o notorietate rar întâlnită. Printre cele mai urmărite se află Ține-mă de mână și Furtună pe Bosfor. A studiat în cadrul unei școli vocaționale de aviație, însă visul său de a deveni actriță s-a dezvoltat. Printre cele mai recente fotografii publicate în mediul online se numără și cele din vacanța petrecută alături de noul partener, dar și câteva reclame realizate în colaborare cu diferite branduri. A demonstrat că este o actriță versatilă și reușește să se muleze în funcție de proiectele pe care le primește.

În articolul

Alina Boz și Mithat Can Özer s-au despărțit. Cine este Umut Evirgen, noul său partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 iulie 2024. Taurii sunt sfătuiți să renunțe la ecrane. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Lucruri pe care meteorologii nu le fac niciodată în timpul unei furtuni. Ce e recomandat să eviți
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Crupul laringian la bebeluși și copii
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x