Alina Boz a îmbrăcat un costum de plasă. Vedeta uimește cu creativitatea sa în materie de ținute

Publicat pe 27.05.2023 la 18:16 Actualizat pe 27.05.2023 la 16:03

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a îmbrăcat un costum de plasă. Vedeta uimește cu creativitatea sa în materie de ținute.

Alina Boz poartă părul prins în coc și are bretonul coafat într-o parte

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a îmbrăcat un costum de plasă

Happy Channel

Alina Boz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-i surprindă pe fani cu fiecare proiect în care s-a implicat și de-a lungul timpului a participat în nenumărate campanii ce i-au adus notorietatea și în mediul online.

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a îmbrăcat un costum de plasă

Și-a construit cariera profesională pe forțe proprii și a rezistat într-o lume care oferă actori pe bandă rulantă. A reușit să atragă atenția grație perseverenței sale și a depășit orice barieră profesională. Născută pe 14 iunie 1998 în Moscova, Rusia din mamă rusoaică, a fost interesată de actorie de la o vârstă fragedă. A jucat în nenumărate reclame și a fost imaginea mai multor campanii de lux, asta până când rolurile de protagonistă i-au adus succesul internațional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-un costum de plasă ce îi lasă la vedere părți întregi ale corpului.

“Nimic nu este perfect. Perfecțiunea ucide posibilul”, a scris Alina Boz în cadrul descrierii uneia dintre fotografiile realizate în colaborare cu un brand cunoscut. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate din partea internauților.

Citește și: Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a lăsat în urmă ținutele de fată cuminte și a scos la iveală o altă latură a sa. Cum apare în cea mai nouă fotografie postată pe internet

“Absolut minunată”, “Regină”, “Draga mea Alina, cine a făcut ca să putem fi împreună în această călătorie minunată”, au fost doar câteva dintre comentarii. Nu este pentru prima oară când vedeta din “Furtună pe Bosfor” este lăudată pentru curajul de a se expune “diferit” în mediul online. De asemenea, machiajul a fost unul inedit. Dacă de obicei o vedem într-o lumină naturală, acum vedeta a decis să poarte nuanțe de albastru pentru a definitiva apariția.

Alina Boz și cum a ajuns vedeta care este astăzi

Vedeta din “Furtună pe Bosfor” a mărturisit că în copilărie era foarte interesată să apară în fața unui public numeros. La vârsta de 13-14 ani vedeta își dorea deja să creeze propriul său univers în lumea digitală. “Eram foarte interesată să apar în fața camerelor când aveam 13-14 ani. Și eu aveam o camera. Mi-a plăcut ideea de a crea o lume doar pentru mine. Bineînțeles că nu era pentru actorie la acea vreme, dar am fost interesată de asta cu timpul, să-mi creez propriul conținut. Într-un anumit fel, cam asta facem și în actorie. Ne asigurăm că visele noastre vor deveni realitate.

Citește și: Alina Boz și-a uimit fanii cu cea mai recentă ședință foto. Cum a pozat vedeta din “Furtună pe Bosfor”

Această lume este pe Youtube. Dacă reușești să găsești subiectul ideal, dacă găsești ceva care să se încadreze, o să găsești un conținut bun. Cred că e drăguț să te joci cu camera și să cunoști oameni noi astfel. ”, a declarat vedeta din Turcia.

Alina Boz rămâne la fel de simplă și își arată această trăsătură cu fiecare ocazie, în special pe rețelele sociale acolo unde oamenii o urmăresc din toate colțurile. “Furtună pe Bosfor” a fost proiectul pe care Alina Boz l-a realizat între 2014 și 2017, fiind unul dintre serialele de referință. Olga Boz este mama vedetei, cunoscută ca și fotograf profesionist.

În articolul

Alina Boz a îmbrăcat un costum de plasă. Vedeta uimește cu creativitatea sa în materie de ținute

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x