Alina Boz și Umut Evirgen au anunțat data nunții. Când va îmbrăca vedeta din Turcia rochia de mireasă

Publicat pe 08.11.2023 la 10:35 Actualizat pe 08.11.2023 la 11:41

Alina Boz și Umut Evirgen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Cei doi și-au anunțat data nunții și totul este pregătit pentru ziua mult așteptată.

Alina Boz poartă o rochie fără mâneci

Alina Boz și Umur Evirgen au anunțat data nunții

Instagram

Formează unul dintre cele mai controversate și îndrăgite cupluri la momentul actual. Cu toate astea, au demonstrat că sentimentele lor sunt cât se poate de real atunci când și-au anunțat fanii că se căsătoresc. De data aceasta, data exactă a fost specificată.

Alina Boz și Umut Evirgen au anunțat data nunții

Regizorul, scenaristul și producătorul turc este cunoscut pentru relațiile cu actrițe celebre pe care le-a avut de-a lungul timpului. Printre actrițe se numără și Tuba Büyüküstün, vedeta din Asi – Împotriva destinului. Cu toate că a fost judecat pentru imediata apropiere față de Alina Boz, a ținut să demonstreze că de data aceasta nu mai este vorba despre niciun joc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina Boz și Umut Evirgen se căsătoresc pe data de 2 decembrie în Paris. Despre eveniment se vorbește deja de ceva vreme. Familiile celor doi s-au întâlnit deja și totul pare că este stabilit pentru ceea ce va urma. Un detaliu minor a reușit totuși să atragă atenția fanilor din lumea întreagă. Se pare că înainte de a deveni soț și soție, regizorul a ținut să-i aprecieze imaginea fostei sale partenere Serenay Sarıkaya în mediul online.

Citește și: Burak Özçivit se întoarce pe micile ecrane într-un nou proiect, după 5 ani ca protagonist în serialul “Osman Întemeietorul”. Despre ce e vorba

Protagonista din O poveste cu zâne a format un cuplu de lungă durată cu Mithat Can Özer. La scurt timp după separare, Umut Evirgen nu a pierdut timpul și a lăsat să se înțeleagă fără doar și poate că are intenții clare cu vedeta. Alina Boz are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar alături de noul său partener. Născută pe 14 iunie 1998 în Rusia, a devenit una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Face parte din distribuția seriei Furtună pe Bosfor, Ține-mă de mână, O poveste cu zâne și altele.

Ce spune Serenay Sarıkaya despre mișcarea pe care a făcut-o Umut Evirgen

După ce fostul său partener și-a retras aprecierea din mediul online, Serenay Sarıkaya a continuat să publice fotografii atrăgătoare în mediul online. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-o rochie cu tente florale și pantofi roșii cu toc. A fost surprinsă de către jurnaliști în timp ce părăsea un centru de înfrumusețare din Etiler.

Citește și: Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă vorbește despre cel de-al doilea sezon al seriei într-un interviu recent. Ce a declarat actorul

“Muncesc din greu, lucrez de acasă acum. Astăzi a fost ziua de odihnă, am ținut să-mi iau timp pentru mine. În afară de asta, Șahmaran o să apară în decembrie sau ianuarie. Mai am câteva lucruri de făcut, să vedem. Totul merge bine. Singurătatea este foarte frumoasă.”, a spus vedeta în cel mai recent interviu. Astfel, nu a oferit nicio declarație oficială legată de fostul său partener, Umut Evirgen.

Cât despre Mithat Can, acesta s-a retras la Lisabona, acolo unde visa să ajungă cu partenera sa. Se pare că acesta a fost motivul pentru care cei doi s-au despărțit. Alina Boz nu a dorit să-și părăsească țara natală și cariera de actriță pentru a locui alături de Mithat Can în Lisabona. Acesta din urmă trăiește într-o rulotă și se bucură de singurătate, într-un fel aparte.

În articolul

Alina Boz și Umut Evirgen au anunțat data nunții. Când va îmbrăca vedeta din Turcia rochia de mireasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x