Alina Boz și Umut Evirgen se căsătoresc. Detaliile evenimentului și când va avea loc

Publicat pe 24.10.2023 la 14:02 Actualizat pe 24.10.2023 la 14:40

La scurtă vreme după ce s-a despărțit de Mithat Can Özer, actrița din Turcia a început să formeze un cuplu cu Umut Evirgen. Cu toate că au fost judecați, îndrăgostiții au continuat cu planurile lor și acum au anunțat că se căsătoresc.

Alina Boz și Umut Evirgen stau îmbrățișați

Alina Boz și Umut Evirgen se căsătoresc

Instagram

Alina Boz și Umut Evirgen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cu toate că relația lor este una actuală cei doi vor să demonstreze că se iubesc necondiționat. De aceea, i-au anunțat pe toți că se vor căsători în luna noiembrie.

Alina Boz și Umut Evirgen se căsătoresc

Fericirea cuplului format din Alina Boz și Umut Evirgen continuă la capacitate maximă. Cei doi și-au bucurat fanii atunci când au anunțat că se căsătoresc. Ceremonia va avea loc mai devreme decât s-ar fi așteptat toată lumea, fiind programată pentru luna noiembrie. Cu toate că în relația trecută actrița din Ține-mă de mână a decis să fie discretă, de data aceasta a apărut de mai multe ori alături de partenerul său în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, se spune că bat clopote de nuntă în cazul celor doi. Fiecare detaliu minor urmează să fie pus la punct, însă nu va fi vorba despre o ceremonie grandioasă așa cum s-ar fi așteptat cei mai mulți. Îndrăgostiții preferă simplitatea și vor alege să petreacă acasă, alături de familie și prieteni, arată Cnnturk.com.

Citește și: Alina Boz surprinde cu o fotografie romantică alături de partenerul Umut Evirgen. Vedeta din Furtună pe Bosfor nu se mai ascunde

După o relație de 4 ani alături de Mithat Can Özer, actrița Alina Boz a luat decizia de a forma un cuplu cu Umut Evirgen. Cei mai mulți internauți s-au arătat sceptici, având în vedere trecutul amoros al actualului partener al vedetei. Printre fostele sale iubite se află Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya în ultimii ani. Relația dintre cei doi a început în vara anului 2023 și continuă la același nivel.

Umut Evirgen este un regizor cunoscut din Turcia cu peste 60 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cât despre Alina Boz, a devenit cunoscută datorită rolurilor sale în cele mai de succes seriale din țara natală.

Singura condiție pe care Umut Evirgen din partea viitoarei sale soții

Alina Boz și Umut Evirgen urmează să se căsătorească în luna noiembrie, însă acesta din urmă are o singură condiție pe care se pare că i-a lansat-o viitoarei sale soții. A reușit să-și construiască un nume în țara natală datorită relațiilor pe care le-a avut cu celebritățișe, dar și prin prisma muncii sale. Alături de vedeta din Ține-mă de mână trăiește o poveste ca în basme și a menționat că de data aceasta intențiile sale sunt serioase.

Citește și: Alina Boz din Furtună pe Bosfor s-a lăsat fotografiată în piscină îmbrăcată într-o rochie neagră. Vedeta s-a scufundat cu ochelari de soare și perle

Cererea în căsătorie a avut loc la Paris, iar nunta se va desfășura în luna noiembrie. Se pare totuși că viitorul mire are o singură cerință din partea iubitei sale. Aceasta nu trebuie să arate gelozie din cauza relațiilor din trecut ale lui Umut Evirgen.

Astfel, haosul s-a instalat în mediul online și se arată că acesta a fost motivul pentru care bărbatul și-a încheiat toate relațiile din trecut. Alina Boz are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente alături de cei dragi.

În articolul

Alina Boz și Umut Evirgen se căsătoresc. Detaliile evenimentului și când va avea loc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-a transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
„Cea mai frumoasă româncă!” Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou: „Visele au devenit mai mari!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x