Alina Boz și-a sărbătorit soțul într-un mod extrem de emoționant. Ce mesaj a primit Umut Evirgen din partea celebrei actrițe

Publicat pe 06.04.2024 la 20:30 Actualizat pe 05.04.2024 la 11:21

Alina Boz a ținut să-și sărbătorească soțul într-un mod foarte romantic. A publicat fotografii în mediul online și i-a dedicat un mesaj emoționant.

actriță poartă rochie de mireasă

Alina Boz și-a sărbătorit soțul într-un mod extrem de emoționant

Happy Channel

Alina Boz și Umut Evirgen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. S-au căsătorit, atunci când toată lumea credea că relația lor nu este una de durată. În prezent, cei doi se bucură de timpul petrecut împreună.

Alina Boz și-a sărbătorit soțul într-un mod extrem de emoționant

După ce a finalizat relația de 4 ani cu Mithat Can Ozer, protagonista din Ține-mă de mână și Furtună pe Bosfor a început să trăiască o nouă poveste de iubire alături de managerul Umut Evirgen. Curând cei doi au anunțat că se căsătoresc și cu toate că ideea părea aproape imposibilă pentru fani, într-un final a devenit realitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îndrăgostiții și-au unit destinele într-o ceremonie simplă, înconjurați de oameni apropiați și familie. În prezent, internauții sunt curioși să afle care este viața personală a faimoasei Alina Boz. După relații controversate cu actrițe precum Tuba Buyukustun, Melisa Șenolsun sau Serenay Sarikaya, Umut Evirgen a decis să se căsătorească cu nimeni alta decât Alina Boz.

Citește și: Ce mamă frumoasă are Alina Boz! Cum arată Olga, femeia de la care actrița a moștenit frumusețea

Relația lor a fost încununată și în mediul online. La scurtă vreme după ceremonie, îndrăgostiții s-au îmbolnăvit și nu au putut călători în luna de miere. A fost Alina Boz cea care a povestit că nu se grăbesc să facă acest pas și că important este să revină la o stare mai bună de sănătate.

Ulterior au călătorit în Danemarca pentru a se bucura de zăpadă. Recent, actrița și-a sărbătorit soțul care a împlinit 34 de ani. Aceasta a publicat la categoria instastory o fotografie cu tortul oferit acestuia pe care scrie “Felicitări ție!”. Aceasta a mai lăsat amintire și câteva poze pe care le-a etichetat cu “La mulți ani, dragul meu”.

De-a lungul timpului, Alina Boz a fost comparată cu mama sa și s-a dovedit că frumusețea a moștenit-o din partea maternă. Născută pe 14 iunie 1998 în Rusia, a devenit o vedetă cunoscută turcilor.

Cine este Alina Boz, vedeta din Furtună pe Bosfor

A câștigat recunoaștere internațională pentru roluri precum Așk 101, Furtună pe Bosfor sau Ține-mă de mână. Are 5 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 90 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Alina Boz și Umut Evirgen se află în luna de miere. Actrița a reușit să atragă atenția fanilor prin naturalețe

A jucat alături de Alp Navruz în Ține-mă de mână și au format unul dintre cele mai iubite cupluri de pe micile ecrane. De-a lungul timpului a fost foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, însă odată cu apropierea de Umut Evirgen a dorit să schimbe lucrurile în acest sens.

A continuat să publice fotografii cu acesta, chiar dacă internauții s-au arătat sceptici încă de la început. Pe lângă actorie, Alina Boz se bucură de recunoaștere ca și model. Este imaginea mai multor branduri de renume atât în țara în care activează la momentul actual, dar și în lume. În 2020 a primit premiul “Shining Star” în cadrul Golden Butterfly Awards. Nu este singura distincție de care se bucură, dat fiind faptul că are mai mult de de 5 ani de când se dedică actoriei. A punctat într-un interviu că teama sa este să se afle în fața publicului.

În articolul

Alina Boz și-a sărbătorit soțul într-un mod extrem de emoționant. Ce mesaj a primit Umut Evirgen din partea celebrei actrițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x