Veste proastă pentru Alp Navruz și Sinem Ünsal! Serialul lor e scos de pe micile ecrane mai devreme decât se anticipa. Care e motivul

Publicat pe 28.02.2024 la 17:52 Actualizat pe 28.02.2024 la 18:16

După doar trei episoade, ”Senden Önce” cu Alp Navruz și Sinem Ünsal e scos de pe micile ecrane. Nu este singura producție la care se renunță. O alta, lansată cu fast, e în pericol.

colaj de imagini cu Alp Navruz și Sinem Ünsal

După doar trei episoade, ”Senden Önce” cu Alp Navruz și Sinem Ünsal e scos de pe micile ecrane. Nu este singura producție la care se renunță. O alta, lansată cu fast, e în pericol.

”Senden Önce” cu Alp Navruz și Sinem Ünsal nu a reușit să impresioneze publicul din Turcia, așa că nu va mai fi difuzat pe micile ecrane.

Producția a fost anulată după doar trei episoade. Seriesturkish scrie că nu ar fi singura în această situație neplăcută.

Veste proastă pentru Alp Navruz și Sinem Ünsal! Serialul lor e scos de pe micile ecrane mai devreme decât se anticipa. Care e motivul

Serialul ”Senden Önce” (Înainte de tine), cu Alp Navruz și Sinem Ünsal, are aceeași soarta ca multe dintre serialele lansate în ultima perioadă. Din cauza audiențelor scăzute, postul TV, care îl difuza, a ales să îl anuleze.

Ratingurile dezamăgitoare anunță un eșec pentru Alp Navruz și Sinem Ünsal. Postul TV care difuza serialul ”Senden Önce” (Înainte de tine) a decis să renunțe la producție după doar trei episoade, scrie presa din Turcia.

Ultimul episod, difuzat marți, 27 februarie, este și finalul, anunță Seriesturkish. Asta în ciuda faptului că fanii celor doi mari actori se așteptau să vadă o poveste impresionantă, care să domine audiențele.

Citește și: Özcan Deniz, în mijlocul unei controverse. Actorul din ”Ziua în care mi s-a scris destinul” e acuzat că își copiază un coleg de scenă

Alp Navruz a apărut până acum doar în producții de succes, dar iată că a apărut și primul eșec. De cealaltă parte, Sinem Ünsal este una dintre actrițele în plină ascensiune din ultimii ani, iar fanii ei aveau mari speranțe pentru acest nou serial.

Se crede că ”Senden Önce” este scos din grilă din cauza performanțelor slabe în ceea ce privește audiența. Jurnaliștii turci nu exclud posibilitatea ca același lucru să se întâmple și serialului TV ”Kül Masalı”, despre care scriau de bine în urmă cu o săptămână.

Cu toate acestea, telespectatorii, care știu că TRT1 acordă producțiilor lor o perioadă mai lungă de timp, au speranța că acesta va rămâne pe ecran cel puțin 13 episoade.

Ratingul primului episod a fost destul de scăzut, iar telespectatorii care aveau mari speranțe în serialul ”Kül Masalı” au fost foarte dezamăgiți. Există așteptări ca ratingul să crească după al doilea episod.

”Cenușăreasa”, cu Gökhan Alkan, Sevda Erginci și Bașak Gümülcinelioğlu a avut premiera pe 15 februarie. Iată povestea producției:

Özge (Sevda Erginci) e o femeie frumoasă, care provine dintr-un cartier mărginaș și lucrează într-un restaurant de lux. Arat (Gökhan Alkan) este unicul fiul al familiei Girayli, o familie cu origini regale. Cei doi se întâlnesc în restaurantul unde femeia lucrează și se îndrăgostesc, în ciuda faptului că provin din medii complet diferite și sunt foarte diferiți.

Se căsătoresc în scurt timp. Când cuplul fericit ajunge la conacul din Istanbul, Özge simte că s-a lovit de un zid. Fantoma fostei soții a lui Arat, Jale, pare să fie chiar lângă ei. Refuzul soacrei sale Neveser de a o accepta și tensiunea din conac vor duce la situații greu de stăpânit.

Citește și: Ana Patricia Rojo s-a căsătorit la 50 de ani. Cine e soțul ei și cum arată rochia de mireasă, pentru care fanii au taxat-o pe actriță

În articolul

Veste proastă pentru Alp Navruz și Sinem Ünsal! Serialul lor e scos de pe micile ecrane mai devreme decât se anticipa. Care e motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x