Alp Navruz din “Ține-mă de mână” a publicat primele imagini din cel mai nou serial în care joacă rolul de protagonist. Actorul, așa cum nu a mai fost văzut până acum

Publicat pe 18.10.2022 la 10:37 Actualizat pe 18.10.2022 la 11:19

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” a publicat primele imagini din cel mai nou serial în care joacă rolul de protagonist. Actorul, așa cum nu a mai fost văzut până acum.

Alp Navruz poartă o cămașă albastră cu flori și își ține mână stângă aproape de gură

Alp Navruz din “Ține-mă de mână”

Happy Channel

Alp Navruz se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit să câștige simpatia publicului cu rolurile din “Ține-mă de mână” și “Povestea de pe insulă”, iar în cel din urmă serial și-a găsit cu adevărat dragostea în persoana frumoasei vedete de origine turcă, Ayça Ayşin Turan. Acum se zvonește că cei doi s-ar fi despărțit.

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” a publicat primele imagini din cel mai nou serial în care joacă

Yürek Çıkmazı este noul serial în care Alp Navruz joacă rolul de protagonist, iar primele imagini ale producției au fost lăsate în mediul online chiar de către celebrul actor. Cu 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acesta se bucură de succes. Peste 2 mii de comentarii au fost lăsate de internauții din toată lumea. Nu este prima oară când protagonistul din “Ține-mă de mână” reușește să-i captiveze pe urmăritori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de Alina Boz a jucat un rol care l-a ajutat fără doar și poate să devină cunoscut în mai multe țări din Europa, dar și din America Latină.

“Sper să avem noroc, o să fim cu voi foarte curând.”, a scris Alp Navruz în dreptul postării, iar fanii nu au întârziat să apară cu comentariile. În noul serial care îl aduce pe actor din nou în atenția publicului, acesta spune povestea unui bărbat care este atras în patima alcoolului. İrem Helvacıoğlu este actrița care îl va însoți de-a lungul filmărilor și interpretează un rol de-a dreptul dramatic. Aceasta joacă imaginea unei femei ce încearcă să își salveze copiii. Printre actori se numără și Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Bihter Dinçel și Dilara Aksüyek. Fanii sunt de părere că actrița din rolul principal este potrivită pentru a spune povestea mai multor femei ce au trecut prin situații similare.

Citește și: Cine este Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

Potrivit ultimelor noutăți din Turcia, se pare că Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au despărțit. Primele semne vin din mediul online, acolo unde se pare că îndrăgostiții nu se mai “urmăresc” de ceva vreme. Au recunoscut că formează un cuplu în decembrie 2021.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au despărțit

Până în prezent nu este valabilă nicio informație legată de motivul pentru care Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au despărțit. Primele zvonuri spun că este vorba despre o trădare, însă nu se cunoaște motivul real. Cei doi urmau să facă parte dintr-o campanie pentru care ar fi primit o sumă importantă de bani, arată CNNturk.com.

Un alt zvon arată că Alp Navruz ar fi fost gelos pe noul partener de platou al iubitei sale. Acesta, pe numele său Ekin Koç este un actor de origine turcă în vârstă de 30 de ani. Cu toate acestea, Ayça Ayşin Turan a mărturisit: “Să mă credeți, prieteni, am învățat unele lucruri. Gelozia nu își are rostul.”

Citește și: Hande Erçel din „Dragostea plutește în aer” petrece momente inedite alături de familie. Ce fotografii a urcat vedeta pe internet

Alp Navruz se află pe lista celor mai frumoși bărbați din Turcia, însă nici Ayça Ayşin Turan nu se află departe. Cei doi au declarat multă vreme că sunt doar prieteni buni, până când actorul din “Ține-mă de mână” a spus tot adevărul.

În articolul

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” a publicat primele imagini din cel mai nou serial în care joacă rolul de protagonist. Actorul, așa cum nu a mai fost văzut până acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x