Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au postat o nouă fotografie romantică împreună. Cum arată îndrăgostiții

Publicat pe 10.08.2022 la 14:49 Actualizat pe 10.08.2022 la 15:26

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au postat o nouă fotografie romantică împreună. Cum arată îndrăgostiții și ce au declarat fanii.

Ayça Ayşin Turan poartă o rochie neagră fără mâneci și Alp Navruz poartă o geacă de blugi

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz

Happy Channel

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unuia dintre serialele în care au jucat și ulterior și-au strigat iubirea și în lumea reală. Acum continuă să se iubească așa cum au făcut-o de la început și sunt admirați de fanii din mediul online.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au postat o nouă fotografie romantică împreună

După finalizarea proiectului “Povestea de pe insulă”, Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au dezvăluit că formează un cuplu. Cu toate acestea, a trecut o perioadă bună de timp până când actorii să-și mărturisească tuturor sentimentele. Cei mai mulți dintre cei care îi îndrăgesc nu s-au așteptat ca uniunea lor să dureze, așa că au lăsat de fiecare data comentarii surprinzătoare pe paginile lor de socializare.

După ce și-au onorat proiectele profesionale, Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au continuat să-și petreacă timpul împreună în vacanță. Cele mai multe dintre fotografii au fost postate pe internet. Cea mai recentă imagine care îi surprinde pe cei doi a fost distribuită în secțiunea Instastory, acolo unde cei doi obișnuiesc să apară. Partenera lui Alp Navruz face parte din serialul “Sen İnandır” alături de actorul Ekin Koç. Acesta poate fi urmărit pe Netflix și a fost filmat în Assos.

Cât despre Alp Navruz, actorul continuă să-și aleagă proiecte care să-i aducă satisfacție. Până la noi dovezi că s-a întors pe micul ecran, protagonistul din “Ține-mă de mână” poate fi văzut în diverse reclame care să-i pună în valoare calitățile.

Citește și: Gizem Arikan din “Păsări rănite” s-a pozat la piscină. Cum arată într-o zi obișnuită celebra actriță

Cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Alp Navruz a postat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe care au fost realizate atât în mediul profesional, cât și personal. Cât despre partenera sa, Ayça Ayşin Turan are peste 5 milioane de fani care îi apreciază întotdeauna aparițiile.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri

Deși au recunoscut că formează un cuplu, până la această etapă Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan se arătau fanilor drept prieteni buni. Primele declarații ale actorului din “Ține-mă de mână” au uimit fanii de preuttindeni.

“Așa de multe se scriu încât nu mi se mai pare o surpriză. Lasă-mă să-ți spun, suntem prieteni, avem o prietenie frumoasă, ca parteneri de afaceri și prieteni.”, a transmis actorul, potrivit Sabah.com.tr. Ulterior, acesta a subliniat faptul că împreună cu partenera sa este fericit și totul merge bine. Cei doi s-au bucurat de vacanță în Bodrum și au postat mai multe imagini pe internet.

Citește și: Özge Özpirinçci revine pe platourile de filmare după ce a devenit mămică. Unde va putea fi văzută

Cea care a reușit să întoarcă toate privirile a fost chiar Ayça Ayşin Turan. Actrița a purtat un costum de baie care i-a lăsat la vedere formele de invidiat. Deși nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre căsătorie, fanii sunt nerăbdători să afle cele mai importante detalii. Cei doi și-au petrecut vacanța într-o casă pe care au închiriat-o special pentru zilele romantice. Până atunci, continuare pentru o locuință permanentă pe care să o împartă, continuă.

În articolul

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au postat o nouă fotografie romantică împreună. Cum arată îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x