Özge Özpirinçci revine pe platourile de filmare după ce a devenit mămică. Unde va putea fi văzută

Publicat pe 10.08.2022 la 13:39 Actualizat pe 10.08.2022 la 14:24

Özge Özpirinçci revine pe platourile de filmare după ce a devenit mămică. Unde va putea fi văzută și ce proiecte este gata să înceapă.

Özge Özpirinçci poartă pantaloni lungi și o bluză albastră cu dungi negre cu mânecile lungi

Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului"

Happy Channel

Özge Özpirinçci a devenit mămică pentru prima oară și de aceea a lipsit o bună bucată de vreme de pe platourile de filmare. De asemenea, absența sa a fost observată și în mediul online, acolo unde nu a fost văzută până acum alături de micuța sa fetiță Mercan.

Özge Özpirinçci revine pe platourile de filmare după ce a devenit mămică

Faimoasă actriță din “Femeie în înfruntarea destinului” este gata să revină în atenția publicului în rolurile care au făcut-o celebră. A devenit mămică acum mai bine de 8 luni și este pregătită să-și continue activitatea actoricească. La momentul actual, vedeta vizualizează ofertele și este gata să aleagă orice este pe gustul său. Este căsătorit cu celebrul actor de origine turcă Burak Yamantürk și a experimentat bucuria de a fi mămică în decembrie 2021.

Născută în 1986 în Istanbul, și-a început activitatea în 2008 cu diferite roluri, atât pe micile ecrane cât și pe scenele de teatru. Printre rolurile sale de excepție se numără și “Asiye” în “ Alyazmalım”, “Zeynep” în “ Aşk Yeniden”, dar și celebrul personaj “Bahar” în “ Kadın’s”. A reușit să cucerească publicul într-un timp foarte scurt, asta datorită diversității cu care a fost înconjurată de la început. Cu toate că proiectele sale au surprins audiența, vedeta a încercat să se îndepărteze de proiectele televizate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, după ce a devenit mămică pentru prima oară, actrița a decis că este momentul să revină pe micile ecrane. Printre propuneri se numără și seria “Aile”, însă Özge Özpirinçci este gata să vadă și alte oferte profesionale. Fanii de cealaltă parte, sunt nerăbdători să-și vadă actrița preferată din nou în seriale.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se iubesc ca în prima zi. Cum au apărut cei doi într-o fotografie romantică pe internet

Özge Özpirinçci are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a postat peste o mie de fotografii și filmulețe care au reușit să-i surprindă mai multe momente din viață.

Özge Özpirinçci susține că timpul trece mult prea repede

De când a devenit mămică, Özge Özpirinçci susține că timpul trece mult prea repede. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” spune că fiinca sa deja nu mai este un bebeluș ca la început.

“Acum mă uit la pozele astea, mă uit la Mercan și nu pot să cred cum trece timpul!”, a transmis vedeta pe contul personal de Instagram. Fanii au complimentat-o pe actriță pentru îndrăzneala cu care s-a afișat în mediul online pe când era gravidă. De asemenea, actrița a mărturisit că este gata să revină pe micile ecrane, asta dacă fiica sa o poate însoți. Chiar de când era gravidă vedeta spunea că va continua să joace în seriale odată ce Mercan va fi gata să petreacă mai mult timp fără ea.

Citește și: Gizem Arikan din “Păsări rănite” s-a pozat la piscină. Cum arată într-o zi obișnuită celebra actriță

Printre fotografiile postate pe pagina personală de Instagram, vedeta nu uită să lase și ipostaze în care se află alături de partenerul de viață. Este căsătorit cu Burak Yamantürk și împreună au o fetiță pe nume Mercan.

În articolul

Özge Özpirinçci revine pe platourile de filmare după ce a devenit mămică. Unde va putea fi văzută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x