Alp Navruz și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagini a postat actorul din “Ține-mă de mână” cu această ocazie specială

Publicat pe 16.01.2023 la 10:28 Actualizat pe 16.01.2023 la 10:57

Alp Navruz și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagini a postat actorul din “Ține-mă de mână” cu această ocazie specială.

Alp Navruz poartă o cămașă albastră cu flori și își ține mână stângă aproape de gură

Alp Navruz din "Ține-mă de mână" și-a sărbătorit ziua de naștere

Happy Channel

Alp Navruz este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a demonstrat că merită să fie printre cei mai buni. A dat dovadă de perseverență și a jucat în cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Născut pe 15.01.1990 a împărțit platourile de filmare cu Alina Boz.

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” și-a sărbătorit ziua de naștere

A format un cuplu cu frumoasa Ayça Ayşin Turan, însă totul s-a destrămat în luna octombrie a anului 2022. Separarea lor a venit ca o surpriză pentru fani, asta pentru că îndrăgostiții păreau făcuți pentru a merge împreună spre alta. La scurt timp au apărut mai multe speculații despre ideea care a dus la decizia finală. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Ada Masalı și de acolo prietenia lor s-a transformat în dragoste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost o lungă perioadă în care aceștia nu au recunoscut sentimentele care i-au purtat pe același drum, însă într-un final Alp Navruz a fost cel care a făcut publică relația. Cele mai multe dintre fotografiile de cuplu au fost postate pe paginile de Twitter ale faimoșilor. Într-un interviu recent, protagonistul din “Ține-mă de mână” a vorbit despre situația sa actuală pe plan personal.

Citește și: Alp Navruz a distribuit o fotografie din sala de sport. Actorul din “Ține-mă de mână” apare fără tricou și își arată abdomenul lucrat

“Multe zvonuri vin de la persoane care nu cunosc situația. Aceste lucruri depășesc deja limita respectului. Nu are nimic de-a face cu zvonurile nefondate. Noi am încheiat relația într-un mod sănătos.”, au fost cuvintele transmite de Alp Navruz. De altfel, nici ideea că Ayça Ayşin Turan și-ar fi găsit un nou partener nu a fost departe. Numele său a fost asociat cu cel al lui Murat Boz. Cât despre Alp Navruz, se că ar forma un cuplu cu İlayda Alişan. Cei dor s-ar fi apropiat în timpul unei petreceri organizate în Etiler. Se spune că ar fi vorbit și dansat toată noaptea, arată aksam.com.tr. Ulterior s-au împrietenit în mediul online.

Actorul și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a postat câteva imagini și un mesaj pe pagina sa personală de Instagra, acolo unde este apreciat de fanii din întreaga lume.

“Bună dimineața! M-am trezit la 33 în această dimineață. De fapt, cea de-a două naștere a unei persoane. O nouă vârstă, un nou ciclu. Sper ca totul să se așeze așa cum trebuie. Sper ca totul să vină cu frumusețe și binecuvântare.”, a scris Alp Navruz.

Alp Navruz vorbește despre viața personală într-un conversație în mediul online

Invitat în cadrul 'Tight Conversation cu Hakan Gence, actorul Alp Navruz a vorbit despre perspectivele profesionale de-a lungul timpului, cele care au reușit să-l țină întotdeauna pe linia de plutire.

Citește și: Alp Navruz din "Ține-mă de mână" a trecut la ținuta de iarnă. Ce model de geacă a îmbrăcat actorul

“Atunci când îți construiești viața doar pe momente planificate, atunci când ceva nu merge bine începi să te super. Sunt într-o perioadă foarte bună acum, sunt într-un proces de transformare. În viața mea, ambiția a fost înlocuită de perseverență. Vreau să iau cât mai multe decizii și să nu le mai amân. Cât despre viața de cuplu, actorul a mărturisit că nu a fost niciodată genul romantic.

“Nu am fost romantic nici în trecut. Sunt atras de simțul umorului. Un look drăguț și un zâmbet aparte contribuie foarte mult la rezultatul final.”, a spus acesta. În prezent, Alp Navruz își dedică timpul planurilor profesionale ce reușesc să-l țină focusat. În timpul liber, acesta continuă să aibă grijă cum își organizează viața.

În articolul

Alp Navruz și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagini a postat actorul din “Ține-mă de mână” cu această ocazie specială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x