Alperen Duymaz din “Iarna Neagră” și-a uimit fanii cu un nou look. Cum arată actorul în prezent

Publicat pe 30.06.2023 la 11:19 Actualizat pe 30.06.2023 la 11:45

Alperen Duymaz din “Iarna Neagră” și-a uimit fanii cu un nou look. Cum arată actorul în prezent și care sunt planurile sale profesionale.

Alperen Duymaz poartă o cămașă albă și un sacou negru cu papion

Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește...” și-a uimit fanii cu un nou look

Happy Channel

Alperen Duymaz joacă în serialul “Iarna neagră” și în prezent se bucură de succes în producția “Ego” cu rolul “Erhan”. Este un actor îndrăgit de fanii de pretutindeni și continuă să aibă același succes și în mediul online.

Alperen Duymaz din “Iarna Neagră” și-a uimit fanii cu un nou look

În cel mai nou serial, Alperen Duymaz interpretează rolul unui bărbat care ar face orice sacrificiu pentru ca viața sa să fie exact așa cum își dorește. Născut în Ankara, actorul a fost preocupat de lumea artistică încă de pe băncile liceului. A fost model și cântăreț, iar viața de celebritate i-a deschis noi porți către succes. A studiat în cadrul Universității din Ankara la conservator. A jucat alături de Dilan Cicek Deniz în seria “Bodrum Masalı”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A continuat cu filmul rolul “Kutay” în 2018 în filmul “Direniş Karatay”, dar și cu serialul fenomen “Legea familiei” cu rolul “Emrah amir”. Anii au trecut și a devenit îndrăgit și în mediul online, acolo unde a strâns până în prezent 3 milioane de prieteni virtuali. A postat peste 200 de fotografii și filmulețe. S-a căsătorit în 2020 cu Kübra Kelkit, însă relația lor nu a trecut testul timpului.

Citește și: Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” a revenit în atenția publicului cu o postare în mediul online. Ce imagine a publicat

În cel mai nou serial în care joacă, Alperen Duymaz împarte rolul de protagonist cu frumoasa actriță Melisa Aslı Pamuk. Cei doi au avut parte de certuri pe platourile de filmare, iar acesta a explicat motivele.

“Am întrebat-o pe Melisa de ce a întârziat. M-am enervat fiindcă am primit un răspuns atât de frivol și a avut o atitudine care nu mi-a plăcut.”, a mărturisit Alperen Duymaz. Cei doi au mai lucrat împreună în cadrul unui alt proiect. După cearta avută pe platourile de filmare, actorul a decis să nu mai continuie prietenia virtuală cu actrița. Ulterior, Alperen Duymaz a oferit noi explicații.

“În primul rând, bună tuturor. Vreau să scriu despre cearta pe care am avut-o sâmbătă pe platourile de filmare. În timp ce îmi explicam de ce Melisa a întârziat și a făcut toată echipa să aștepte am primit un răspuns care m-a deranjat. Ea s-a simțit rușinată în fața întregii echipe și după 20 de minute de la discuție a venit la mine. Am încercat să-mi protejez drepturile.”, a mai spus actorul.

Alperen Duymaz, certuri cu colegii de platou

Melisa Aslı Pamuk a ținut să transmită și ea câteva cuvinte legate de acest incident, spunând că păstrează în continuare o prietenie frumoasă cu Alperen Duymaz.

Citește și: Lucruri pe care nu le știai despre Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește...”

“Lucrurile astea se întâmplă pe platourile de filmare și după 18 ore petrecute împreună este normal să existe tensiuni. Prietenia noastră continuă.”, a declarat aceasta, potrivit Milliyet.com.tr. Alperen Duymaz impresionează fanii cu aparițiile sale pe internet, acolo unde demonstrează că este un iubitor de natură și frumos.

“Erhan”, personajul pe care Alperen Duymaz îl interpretează în present, își iubește soția, însă evenimentele din viața sa îl vor face să privească lucrurile într-un mod cu totul diferit. Se așteaptă ca episoadele să-i încânte pe fani fără doar și poate. Caractersul său realistic și viața pe care o prezintă tuturor telespectatorilor va uimi.

În articolul

Alperen Duymaz din “Iarna Neagră” și-a uimit fanii cu un nou look. Cum arată actorul în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x