Juan Martin Jauregui în rolul lui Gonzalo Santamarina în telenovela “Uzurpatoarea”

Publicat pe 12.08.2020 la 14:27 Actualizat pe 12.08.2020 la 14:59

Juan Martin Jauregui, actorul care îl interpretează pe Gonzalo Santamarina, amantul Paolei, în telenovela “Uzurpatoarea”, s-a născut la 6 iunie 1979 în Argentina.

Juan Martin Jauregui în rolul lui Gonzalo Santamarina în telenovela “Uzurpatoarea”

Juan Martin Jauregui în rolul lui Gonzalo Santamarina în telenovela “Uzurpatoarea”

Juan Martin Jauregui, actorul care îl interpretează pe Gonzalo Santamarina, amantul Paolei, în telenovela “Uzurpatoarea”, s-a născut la 6 iunie 1979 în Argentina. În prezent, el locuiește în Mexic.

Juan Martin a absolvit CEFAT de la Azteca TV și a urmat cursurile de actorie ale Școlii Metropolitane de Artă Dramatică din Buenos Aires. De asemena, actorul a luat și lecții de teatru și dans. Actorul a apărut în mai multe producții de la Azteca TV precum "Un día cualquiera", "Lo que la gente cuenta", "A cada quien su santo", "La Teniente y Lo que callamos las mujeres", "El octavo mandamiento".

În 2014, a jucat în "La dictadura perfecta", iar în 2016 a primit un rol în "Sin rastro de ti", iar în 2019 a primit rolul lui Gonzalo Santamarina în telenovela "La Usurpadora", unde ajunge să fie personajul negativ.

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Gonzalo Santamarina este un faimos om de afaceri, proprietar al uneia dintre cele mai mari fabrici de bomboane din Mexic. El a fost iubitul Paolei pentru mult timp. Afacerea sa cu fabrica de bomboane este doar de fațadă pentru că în spate se află afacerea cu trafic de arme. El trimite arme în camioanele de livrări cu care transportă bomboane. În general, acesta este cucerește femei mult mai tinere decât el, dar nu renunță nici la relația pe care o are cu Paola, relație ce rămâne secretă având în vedere că ea este căsătorită.

Nu rata marea premieră a telenovelei Uzurpatoarea, din 22 august, de la ora 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Daniela Schmidt, în rolul Gemei Vidal în telenovela “Uzurpatoarea” Andrés Palacios, în rolul lui Carlos Bernal, în "Uzurpatoarea"

În articolul

Juan Martin Jauregui în telenovela “Uzurpatoarea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2022. Vărsătorii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rusia vrea să obţină retragerea totală a forţelor NATO din România şi Bulgaria. Întâlnire crucială Lavrov-Blinken
a1.ro
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Catine
5 cărți de educație financiară pe care orice femeie trebuie să le citească
retetefeldefel.ro
Quiche cu brânză și spanac plus roșii cherry
useit.ro
Primul teaser cu Samsung Galaxy S22. Detaliul neașteptat care a atras atenția tuturor
as.ro
Ion Ţiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea. „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”. Modul în care îşi va împărţi miliardarul averea
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”