Queta Lavat, actrița din telenovela „Uzurpatoarea”, la vârsta de 91 de ani

Publicat pe 17.08.2020 la 14:36 Actualizat pe 17.08.2020 la 14:43

Enriqueta Margarita Lavat Bayona, cunoscută sub numele de Queta Lavat este o primă actriță de film și televiziune mexicană de excepție și este una dintre puținele legende vii ale epocii de aur a cinematografiei mexicane.

Queta Lavat s-a născut pe data de 23 februarie 1929, în Mexico City, Mexic. Înclinația spre actorie s-a văzut de la o vârsta fragedă, când Queta a participat la un concurs de talente, concurs pe care l-a și câștigat ulterior. A studiat dansul la Academia Shirley, unde și-a dezvoltat dragostea pentru artele frumoase. După câștigarea concursului de talente a debutat în lumea cinematografiei prin filmul “Así se quiere en Jalisco”.

Actrița a împărțit scena cu mari actori ai vremii, unele dintre cele mai grele nume din cinematografia mexicană. Queta declară într-un interviu câteva cuvinte despre celebrul actor Jorge Negrete: „A fost minunat să lucrez cu acele starleturi, Pedro (Infante) și Jorge Negrete. Domnul Negrete, pe care l-am numit Don Jorge, m-a invitat să bem o cafea și să stăm de vorbă la un moment dat. Mi-a fost extrem de drag.”

De-a lungul timpului, în lunga sa carieră, Queta Lavat a jucat în 160 de filme și 38 de telenovele. În ceea ce privește cariera și viitorul ei, este clar:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Gonzalo Santamarina este un faimos om de afaceri, proprietar al uneia dintre cele mai mari fabrici de bomboane din Mexic. El a fost iubitul Paolei pentru mult timp. Afacerea sa cu fabrica de bomboane este doar de fațadă pentru că în spate se află afacerea cu trafic de arme. El trimite arme în camioanele de livrări cu care transportă bomboane. În general, acesta este cucerește femei mult mai tinere decât el, dar nu renunță nici la relația pe care o are cu Paola, relație ce rămâne secretă având în vedere că ea este căsătorită.

Nu rata marea premieră a telenovelei Uzurpatoarea, din 22 august, de la ora 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Juan Martin Jauregui în rolul lui Gonzalo Santamarina în telenovela “Uzurpatoarea” Daniela Schmidt, în rolul Gemei Vidal în telenovela “Uzurpatoarea”

În articolul

Queta Lavat, actrița din telenovela „Uzurpatoarea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x